Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO: BIONURSE CUORE: Pune pacientul și nevoile sale pe primul plan!

Sănătatea este cea mai bună stare de spirit, de aceea este bine de știut că BIONURSE CUORE este o nouă firmă de îngrijiri medicale din Vrancea.

BIONURSE CUORE oferă tuturor pacienţilor care, din diferite motive, nu se pot deplasa, singura variantă viabilă de a primi tratamente și îngrijiri medicale venite din partea unei echipe de medici și/sau asistenţi medicali care se deplasează la domiciliu.

Acest tip de îngrijire este convenabil pacientului, deoarece acesta beneficiază de întreaga atenție a medicului sau a asistentului medical la domiciliu, şi nu într-un spital, acolo unde specialistul nu are timpul fizic necesar pentru a-și dedica întreaga atenție unui singur pacient. Serviciul personalizat, atenția la detalii și personalul calificat se combină pentru a crea un mediu cald, de susținere și grijă pentru pacienți și familiile lor. Tu și cei dragi meritați și ar trebui să vă așteptați la ce e mai bun în îngrijirea medicală la domiciliu. La BIONURSE CUORE vă sunt înțelese nevoile așa că o echipă plină de căldură vă este alături.

Îngrijirea la domiciliu, fără stresul deplasării din mediul familiar, posibilitatea decontării prin CAS VRANCEA, consultarea de către un medic și/sau asistentă medicală cu experiență și observarea unor aspecte privind mediul de viață și factori care pot influența evoluția pacientului reprezintă beneficii de necontestat pentru pacient.

„Misiunea noastră este aceea de a ne consacra activitatea realizării unor schimbări calitative a serviciilor medicale. Valorile în care credem sunt: spiritul de echipă, corectitudinea, creativitatea, inovația, flexibilitatea şi îmbunătățirea calității vieții”, punctează Andreea Ivghenie, administrator la BIONURSE CUORE.

Activitatea noastră se derulează în funcție de solicitările zilnice primite din partea tuturor persoanelor care au nevoie de servicii de îngrijiri medicale de calitate. Foarte important de reținut este că asistentele noastre au experiență atât în tratarea adulților și bătrânilor, cât și a copiilor, deci, fără probleme puteți să vă bazați pe noi. Echipa noastră va lucra în colaborare cu medicul dumneavoastră, pentru a vă restabili sănătatea și starea de bine.

Membrii echipei noastre de îngrijiri la domiciliu sunt întru totul dedicați stării de bine atât a pacientului, cât și a familiei acestuia. Cadrul medical (medic sau asistentă medicală) reușește să înțeleagă holistic starea pacientului, consultându-l în mediul lui cotidian, cu întreaga atenție dedicată fiecărui caz în parte, cu servicii contra cost sau decontate prin CAS Vrancea. Obiectivul nostru este să oferim cele mai bune îngrijiri la domiciliu disponibile.

Pentru mai multe detalii:

Contact: 0732 504 987 / 0237 704 718 sau contact@bionursecuore.ro

bionursecuore.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?