Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! Noi imagini surprinse pe Autostrada A7 Buzău – Focșani; mobilizare de forțe, cu zeci de utilaje și sute de muncitori în șantier

Noi imagini suprinse recent cu o dronă și publicate pe canalul de YouTube @RaducuPDrum arată cât avansate sunt lucrările la Autostrada A7, unde apar noutăți majore de la o zi la alta, mai ales pe tronsonul Buzău – Focșani.
Pe această porțiune de drum este o adevărată mobilizare de forțe, cu zeci de utilaje și sute de muncitori în șantier, fapt care arată implicarea exemplară a angajațilori firmei UMB.

Șase loturi și jumătate din Autostrada Moldovei sunt programate pentru deschidere în 2024, potrivit estimărilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. În total, în 2024 ar urma să fie dați în trafic 148 de kilometri din Autostrada Moldovei, potrivit premierului Marcel Ciolacu, citat de economica.net.

În ultimele imagini publicate de @RaducuPDrum sunt surprinse zona nodului rutier Râmnicu Sărat și a Podului peste Râmnic, zona Boboc – pasaj peste DC14, zona Buzău –  Vadu Pașii, asfaltarea drumului de legătură cu DN2, în zona Vadu Pașii, cât și zona Pietroasele-Buzău, cu nodurile rutiere DN2 și DN2B:

AUTOSTRADA A7 | Buzău – Focșani lot 2 Lucrări zona Boboc, Pasaj peste DC14:

AUTOSTRADA A7 | Buzău – Focșani lot 1 Buzău-Vadu Pașii:

AUTOSTRADA A7 | Buzău – Focșani lot 1 Buzău-Vadu Pașii | Asfaltare drum legătură cu DN2:

AUTOSTRADA A7 | Ploiești-Buzău lot 3 Pietroasele-Buzău | Noduri rutiere DN2 și DN2B:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?