Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Happy Cinema: lansarea documentarului „Nasty” și musical pentru copii, duminică, avanpremiere și filme de neratat, în perioada 19 – 25 aprilie

Duminică, 21 aprilie, de la ora 10.30, „Gulliver” – un superb musical inspirat din celebra carte a lui Jonathan Swift, „Călătoriile lui Gulliver” – este la Happy Cinema. Muzica semnată de îndrăgitul compozitor Marius Țeicu este un motiv în plus pentru a ne bucura de farmecul unui spectacol „uriaș, și la propriu, și la figurat”, despre care se spune că „dacă aveți copii, e musai să îi duceți să-l vadă, iar dacă nu aveți copii, mergeți voi! Dar mergeți!”

Tot duminică, 21 aprilie, la Happy Cinema are loc lansarea documentarului „Nasty”, un film – eveniment despre viața fascinantă și cariera marelui Ilie Năstase, lansare care este onorată de prezența la Focșani a echipei de realizatori. Mai multe despre documentarul „Nasty” puteți afla accesând acest LINK.

Marți, miercuri și joi, la Happy Cinema putem vedea, în avanpremieră, următorul sezon din „Buzz House” și, totodată, cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize concurenților, pe care nu le dezvăluim, ci spunem doar că din distribuție, pe lângă Andrei Șelaru (Selly) mai fac parte Costi Max, Drăcea și Erica Isac, considerată în acest moment figura principală din trapul feminin românesc, după o evoluție memorabilă în concursurile „X Factor”, „The Four”, sau „One True Singer”.

La Happy Cinema putem vedea și în acest weekend „Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat (Ghostbusters: Frozen Empire)”, dar și documentarul din care aflăm lucruri inedite despre regretata Amy Winehouse și genialul ei album „Back to Black”.
Sâmbătă și duminică, la Happy Cinema rulează în avanpremieră filmul de animație „Combat Wombat: Eroi de serviciu”, iar „Micuța Ping și dragonul”
(Dragonkeeper) poate fi vizionat zilnic, între 19 și 25 aprilie.

Mai multe amănunte despre filmele lunii aprilie, la Happy Cinema, puteți afla din acest LINK, iar noi vă dorim „Vizionare plăcută!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?