Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Documentare despre Ilie Năstase și Amy Winehouse și filme de top pentru întreaga familie, în luna aprilie la Happy Cinema!

În luna aprilie, Happy Cinema aduce publicului o selecție vastă de filme, potrivite pentru toate gusturile și vârstele, care vor stârni imaginația și răscoli emoțiile! De la documentare captivante din lumea muzicii și a sportului, despre Ilie Năstase și Amy Winehouse, până la animații spectaculoase pentru cei mici și filme de suspans pentru cei mari, Happy Cinema promite să țină publicul captiv în lumea trepidantă a filmelor de calitate.

Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat (Ghostbusters: Frozen Empire)

Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară. Din distribuție: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/ghostbusters-frozen-empire-33061/

Back to Black, Povestea lui Amy Winehouse

Back to Black prezintă viața și cariera formidabilei Amy Winehouse, din adolescență până la maturitate, și ne arată cum a fost creat unul dintre cele mai bine vândute albume ale timpurilor noastre.
Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/back-to-black-32809/

Challengers

Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru salvarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O’Connor), cel mai bun prieten din adolescență și fostul iubit al lui Tashi. Pe măsură ce trecutul și prezentul lor se ciocnesc iar tensiunile cresc, Tashi trebuie să se întrebe ce este dispusă să facă pentru a câștiga?

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/challengers-32971/

Război civil (Civil War)

Într-o viitoare Americă distopică, o echipă de jurnalişti care transmit din zone de conflict se întrec pentru a ajunge în DC înainte ca grupările rebele să doboare Casa Albă. Din distribuiție: Kirsten Dunst, Cailee Spaeny, Wagner Moura, Jefferson White.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/civil-war-32395/

Buzz House: The Movie

Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.

Totul este plănuit în detaliu. Ce nu e în plan însă e ca un psihopat adevărat să apară, să-l omoare pe angajatul „sperietoare”, să îi ia costumul și să îi terorizeze pe bune pe concurenții noștri.

Mai contează rivalitățile când ești alergat cu toporul? Mai contează prieteniile când trebuie să-ți riști viața pentru ele? Cine va reuși să scape și cum?

Din distribuție: Costi Max, Andrei Șelaru, Erika Isac, Drăcea.

Trailer aici: https://m.cinemagia.ro/trailer/buzz-house-the-movie-33323/

Nasty

1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic. Distribuție: Ilie Năstase, Björn Borg, John McEnroe, Billie Jean King.

În luna aprilie, spectatorii se vor putea bucura și de filmele animate Big Trip 2: Special Delivery, Micuța Ping și dragonul (Dragonkeeper), Combat Wombat: Back 2 Back, thriller-ul Monkey Man și filmele horror The First Omen & Abigail. Fii parte din experiența cinematografică a lunii aprilie la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

***

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

HAPPYCINEMA® online:

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema?_t=8gmI8bjTTUX&_r=1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?