Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Andrei are o tumoră intracraniană, iar șansa lui este o operație în Italia! Asociația Hope and Love for Life: „Cazul lui este despre VIAȚĂ, speranță și luptă”

Asociația Hope and Love for LIFE:

Tot suntem întrebați, de ce nu punem prima cărămidă la centru?!
…  e simplu, pentru că în spatele asociației suntem majoritatea mame, pentru că noi nu știm să spunem nu unei mame sau unor părinți ai căror copii suferă, pentru că nu e despre cărămizi, este despre VIAȚĂ, speranță și luptă…vom pune și cărămizi, dar până acolo, începem să ne luptăm pentru cazul micuțului Andrei și să punem cărămizi de speranță.

Iată o parte din povestea lui Andrei:

“În luna decembrie 2023 a facut gripă și covid, posibil în același timp, cu un episod prelungit febril (15 zile), pe 1 ianuarie fiind la Botoșani, în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână, făcându-i se diferite investigații cu rezultatele analizelor foarte proaste: VSH, CRP peste 120. I s-au administrat antibiotice fără răspuns, doar febra a dispărut. De acolo ne-au transferat la „Sf. Maria”, la Iași, unde a mai stat o săptămână, în care au făcut investigații și tratament pentru Giardia, analizele tot proaste, ne-au externat în ideea de a face o pauză și ca micuțul să meargă acasă și după, să continuăm investigațiile. La o zi după externare, a făcut un episod febril de o zi, atunci plecând la București la „Marie Curie”, unde a stat 10 zile făcând tot felul de analize, rezultatele îmbunătățindu-se sensibil.
Nimeni nu a luat în considerare capul, toată lumea se îndrepta către o boală autoimună. Ne-am externat, am continuat investigațiile pe cont propriu pe la mai mulți medici, Adrian Stanciu, Alexis Cochino (ne-a îndrumat să facem RMN). În tot acest timp, la intervale de 2 săptămâni repetam analizele care au început să se înrăutățească. Acum o lună, soția a observat la mersul lui o problemă la piciorul drept cu care nu călca corect și că mâna dreaptă tremură foarte tare. Am mers la „Obregia”, la Dr. Barca. Acesta l-a consultat neurologic, observând probleme pe toată partea dreaptă, și a considerat că trebuie RMN și atunci am descoperit inflamația de pe cerebel.” Povestea scrisă de tatăl lui Andrei.

Conform documentelor medicale de la dosar, se arată următoarele:
Pe data de 25 se practică biopsia percutană ghidata cu ajutorul neuronavigației.
În urma biopsiei, rezultatul examenului anatomo-patologic, imunohistochimic și aspectele histopatologice sunt sugestive pentru o tumoră mezenchimală intracraniană/histiocitom fibros angiomatoid.

Familia a luat legatura cu spitalul din Roma, costurile estimate conform scrisorii primite de la Bambin Gesu fiind de 500.000€.
Noi nu știm cum arată 500.000€, dar știm că pornim la drum și o vom scoate la capăt, alături de familia și prietenii lui Andrei, oricât de lung și anevois va fi drumul!

Contul pentru donații:

ASOCIATIA HOPE AND LOVE FOR LIFE IBAN RO07BTRLRONCRT0447594003
Valuta RON
Swift BTRLRO22

Sursă text și foto: Asociația Hope and Love for Life

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?