Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Prefectura Vrancea: Plan Comun de Acțiuni pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor

COMUNICAT DE PRESĂ

Siguranța vrâncenilor ocupă un loc prioritar în activitatea instituției Prefectului județului Vrancea

În ședința Colegiului Prefectural de azi, 17 aprilie, a fost adoptat Planul Comun de Acțiuni ce vor fi întreprinse în judeţul Vrancea, pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor, în perioada Sărbătorilor Pascale. Acțiunile de control se vor desfășura în toate magazinele, piețele, abatoare, depozite, unități de panificiație și patiserie, localuri de tip restaurant, fast-food, pensiuni turistice. ”Sănătatea și siguranța vrâncenilor și a turiștilor aflați în județul nostru în perioada următoare au prioritate!”, a declarat prefectul Marius Eusebiu IORGA.

O informare  privind  activitățile desfășurate și rezultatele obținute de către IPJ Vrancea pentru prevenirea și combaterea violenței domestice a fost prezentată în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de azi de conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea. ”Facem eforturi comune pentru identificarea unor soluții optime în folosul victimelor care trebuie să fie protejate în mod adecvat și pentru a diminua, pe cât posibil, situațiile care pun în pericol viața și integritatea corporală a acestora”, a concluzionat la acest capitol prefectul județului Vrancea.

Analiza situatiei operative pe trimestrul I 2024 comparativ cu trimestrul I 2023 la nivelul zonei de competență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” a județului Vrancea arată o creștere a numărului de acțiuni dar și dificultățile întâmpinate în realizarea acestora. ”Vom propune ministerului de profil o suplimentare a bugetului pentru ca dificultățile întâmpinate până în prezent să poată fi depășite”, mai spune prefectul Marius Eusebiu IORGA.                                                    

17.04.2024

Instituția Prefectului Județului Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?