Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

FOTO! Focșani. Pisică salvată de sub capota unei mașini de pompieri și polițiști

Comunicat de presă, IPJ Vrancea:
O NOUĂ MISIUNE CU SUCCES, ÎN ECHIPĂ: FABIA
Legătura dintre polițiști și colegii de la ISU Vrancea este cu fiecare misiune, întărită de o nouă
provocare, de cele mai multe ori, contraconometru. Munca în echipă îi aduce împreună pentru a lucra la îndeplinirea unui obiectiv comun: salvarea vieții. „Provocarea” din această dimineață a fost mai neobișnuită. Colegii de la Protecția Animalelor au fost anunțați de un cetățean despre faptul că, sub capota unui autoturism parcat, se aude un „strigăt” de ajutor de câteva zile.
Împreună cu cetățeanul care le ceruseră ajutorul, polițiștii de la Protecția Animalelor au găsit autoturismul într-o parcare din Focșani, stabilind rapid că este nevoie de sprijinul pompierilor.
În orice echipă este important ca fiecare membru să știe ce are de făcut și asta s-a întâmplat și astăzi: din compartimentul motor, în câteva minute a fost scoasă la lumină „Fabia” (nume stabilit de echipă) – un suflet care se blocase acolo de zile bune.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au preluat-o pentru evaluare într-un cabinet veterinar iar momentan, Fabia este în grija colegilor noștri Nicola și Gabriel, medic veterinar.
Fabia caută un loc al ei și o inimă caldă! Așadar, ne dorim ca pisica adoptată să fie iubită, îngrijită, hrănită corespunzator și, atunci când are nevoie, să fie dusă la un veterinar. Ne dorim ca stăpânul să o trateze ca pe un membru de familie cu drepturi depline, așa cum este tratată acum.
Și nu în ultimul rând, ne dorim să ținem legătura!

Așadar, despre Fabia puteți afla aici – https://www.facebook.com/share/p/CDr5m88RAR6E357a/
Grup Facebook- Clanul Blanosilor din Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?