Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO: Câmpineanca. A fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Școlii „Ion Cîmpineanu“ și a sălii de festivități

          Primarul comunei Câmpineanca, Tudorel Ivan, a anunțat că a semnat ieri contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Școlii Generale cu clasele I-VIII „Ion Cîmpineanu“ dar și la sala de festivități din localitate. „Astăzi (joi-n.r.) am semnat contractul de lucrări pe fonduri europene pentru execuție lucrări la Școala Generală cu clasele I-VIII, respectiv la sala de festivități, lucrări ce constau în eficientizare termică, panouri fotovoltaice, pompe căldură, înlocuire tâmplărie, etc. Lucrările vor începe săptămâna viitoare. Peste aproximativ o lună vom finaliza și proiectul privind dotarea cu mobilier școlar și dotarea cu echipamente IT. Administrația PSD Câmpineanca, cu sprijinul președintelui Halici Nicușor, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, continuă dezvoltarea comunității noastre“, a declarat primarul Tudorel Ivan.

          Cele două proiecte sunt estimate la 3,2 milioane de lei. „Vor fi executate următoarele lucrări: Sporirea rezistenței termice unidirecționale a pereților exteriori; Sporirea rezistenței termice a soclului – Înlocuirea tâmplariei existente de pe fațade cu tâmplărie performată energetic; Sporirea rezistenței termice a podului; Montarea unei pompe de caldura aer-aer; Montarea unui sistem fotovoltaic de 20 kw ; Montarea de sisteme individuale de ventilare mecanică cu recuperare de caldură; Montare convectoare electrice pe holuri și în grupurile sanitare; Montarea de sisteme individuale de ventilare mecanică cu recuperare de caldură;  Modernizarea sistemului de iluminat, respectiv iluminat cu led; Repare șarapantă și învelitoare; Reparare sistem de colectare ape meteorice; Reparare trotuare de protecție“, se arată în descrierea investițiilor.

          De asemenea, Primăria Câmpineanca va deveni independentă energetic. În acest sens au fost montate panouri foto-voltaice pe sediul primăriei, dar și un generator de curent pentru situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?