Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Câmpineanca. Primarul Tudorel Ivan va candida pentru un nou mandat, cu sprijinul PSD

Tudorel Ivan a anunțat că va candida pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Câmpineanca. Acesta a precizat că are în continuare sprijinul PSD și al președintelui organizației județene, Nicușor Halici.

          „Bună dimineața, oameni dragi din Câmpineanca! Am luat decizia de a candida pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei noastre din partea Partidului Social Democrat, sprijinit de președintele PSD Vrancea, Halici Nicușor, prefectul județului și viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, dar și de echipa din spatele meu, tocmai pentru a continua dezvoltarea localității noastre prin proiectele aflate în derulare, dar și cele de viitor!

          În cele două mandate mi-am asumat un număr de 21 de proiecte pe care le-am și finalizat, câteva dintre ele fiind vitale nouă, și aici mă refer la gaze, asfaltare și iluminat! Spre exemplu, la capitolul gaze, suntem singura comună din județ care a introdus rețea de gaz, având în acest moment în jur de 600 de gospodării racordate și continuăm în acest sens! 

          Îmi doresc o majoritate în Consiliul Local, așa cum am avut întotdeauna, și acest proiect nu se poate realiza decât cu ajutorul d-voastră la votul din 09 iunie 2024 . Mulțumesc anticipat pentru încredere și promit că nu voi dezamăgi, așa cum nici până acum n-am făcut-o! Doamne -ajută și să ne revedem sănătoși!“, a scris primarul Tudorel Ivan pe pagina sa de facebook.

Pe lângă proiectele deja realizate, edilul șef din Câmpineanca a mai precizat că are pregătite mai multe proiecte care vor intra la finanțare de anul acesta. Este vorba de proiectele: Construire cămin cultural; Modernizare infrastructura rutieră-asfaltare; Construire creșă pentru copii; Extindere rețea gaze naturale proiect depus pe Anghel Saligny –MDRAP; Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Școala cu clasele I-VIII Comuna Câmpineanca, Jud. Vrancea”; Transpunerea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană in Comuna Câmpineanca; Realizare stații de reîncărcare vehicule electrice; Construire loc de joacă pentru copii în cartierul Dr. Carnabel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?