Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Uscătorul de păr Dyson: 5 caracteristici care îl fac cel mai căutat model

Dyson Supersonic a devenit unul dintre cele mai bune uscătoare de păr datorită tehnologiei și calității sale.

Lumea uscătoarelor de păr este plină de o multitudine de modele și mărci diferite de toate tipurile, dar există câteva branduri care se remarcă mai presus de toate celelalte prin istoria, faima și caracteristicile lor.

În mod surprinzător, Dyson, o marcă de aspiratoare, a reușit să pătrundă în lumea uscătoarelor de păr nu doar punându-și logo-ul pe un uscător de păr obișnuit, ci bazându-se pe tehnologia motorului său și adăugând tehnologie de ultimă generație.

Astăzi, Dyson Supersonic este unul dintre cele mai dorite uscătoare de păr din lume și un model folosit de mulți profesioniști.

Acest uscător de păr profită de tehnologia dezvoltată de Dyson. Atât în proiectarea motoarelor ciclonice prezente în aspiratoarele sale, cât și a senzorilor și procesoarelor care măsoară de mii de ori funcțiile de funcționare a acestuia.

Dyson Supersonic a devenit un produs pe care multe persoane își doresc să îl dețină, deși prețul acestui uscător este mult peste prețul mediu al acestor produse. Dar cei care îl dețin jură că nu există nimic mai bun în comparație.

Uscător de păr Dyson: Uscare rapidă

Un uscător de păr Dyson Supersonic este un produs care este foarte eficient și își face treaba în mai puțin timp. Motorul său și sistemul de control al temperaturii îi permit să scoată un jet de aer cald fără să se încingă prea tare și să ardă părul.

Este un uscător de păr potrivit pentru toate tipurile de păr în toate situațiile, motiv pentru care este utilizat pe scară largă de către profesioniști pentru a-și face munca mai rapidă și mai eficientă.

Uscător de păr Dyson: Control inteligent al căldurii

Dyson Supersonic are un sistem foarte avansat care măsoară temperatura pentru a evita problemele cu părul tău. Astfel, arderea părului cu uscătorul de păr este de domeniul trecutului. Acesta este capabil să măsoare temperatura aerului pe care îl suflă de 40 de ori pe secundă, deoarece fluctuează de la momentul în care aparatele de încălzire încep să se încălzească până la cel în care sunt deja fierbinți. Acesta reglează automat căldura pentru a menține temperatura și ajută la protejarea strălucirii naturale a părului.

Uscător de păr Dyson: Puternic și rapid

Cu acest uscător, Dyson se bazează pe ceea ce a învățat din dezvoltarea motoarelor de aspirare puternice. Dispune de un motor Dyson V9 capabil să atingă până la 110.000 de rotații pe minut. Designul uscătorului permite multiplicarea vitezei pentru o uscare rapidă, de unde și designul ciudat, dar distinctiv, cu o gaură în centru. Forma inelară a acestei fante de ieșire a aerului multiplică impulsul ventilatorului: în practică, este un sistem mult mai eficient de suflare a aerului. Acest sistem permite ca dispozitivul să fie mai silențios și mai ușor, deoarece nu are nevoie de un ventilator foarte mare.

Uscător de păr Dyson: Accesorii pentru toate tipurile de păr

Un uscător de păr Dyson Supersonic are 4 accesorii suplimentare pentru coafarea tuturor tipurilor de păr. Deși îl poți folosi fără accesorii, aceste opțiuni sunt perfecte în funcție de tipul de coafură pe care îl ai.

Cel mai nou este un accesoriu pentru părul creț, pentru un finisaj neted și strălucitor.

Difuzorul cu duză îngustă este folosit pentru a concentra aerul cald pentru o bună modelare și coafare.

Difuzorul mai mare este folosit pentru a modela buclele și a crea valuri mai definite.

În cele din urmă, accesoriul cu duză cu un pieptene cu vârful lat este folosit pentru părul foarte creț.

Uscător de păr Dyson: utilizat de profesioniști din întreaga lume

Dyson a reușit să fie unul dintre acele branduri care cu primul său produs pentru păr a cucerit utilizatori din întreaga lume, dar și profesioniști care caută produse de calitate care să funcționeze întotdeauna la fel de bine ca în prima zi.

Prețul unui Dyson Supersonic este mai mare decât cel al uscătoarelor de păr tradiționale, dar, pe piața profesională, unde concurează cu mărci precum GHD, Braun sau Remington, printre altele, este considerat un preț bun pentru tot ceea ce poate să facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?