Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

#podcast de Vrancea 19 Alex Golea, handbalist la CSM Focșani 2007: Mă bucur că nu am timp să stau pe telefon

Proiectul jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continuă cu episodul 19, invitat fiind Alexandru Golea, handbalist la CSM Focșani 2007.

A împlinit 19 ani la 1 ianuarie 2024. A învățat la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” și la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, iar acum este student la două facultăți. Mama sa este asistentă medicală, iar tatăl militar, dar spune că, alături de sora sa, acum medic rezident la Cardiologie, nu a avut parte de o creștere militărească, ci s-au bucurat de libertate.

Face sport de la 7 ani, a încercat mai multe, dar handbalul a rămas apropiat de inima sa și a ajuns să facă performanță.

Petrică Butuc, ziarist care a scris în nenumărate rânduri despre Alex Golea, a ajutat-o în documentare pe Violeta Ciobotaru-Balion, redactor-șef la Monitorul de Vrancea. Domnul Butuc spune că Alex a trecut pe la loturile naționale – minihandbal, toate categoriile de juniori, iar acum este component al Naționalei de Tineret a României cu care a jucat în decembrie 2023 la Baia Mare la Trofeul Carpați NIRO, pe care l-a și câștigat, iar în ianuarie a făcut parte din echipa României în turneul din Egipt, unde România s-a clasat pe locul 2. Deși a fost tot timpul cu doi ani mai tânăr la categoriile de juniori în care a jucat, a fost căpitanul și conducătorul de joc al CSM Focșani 2007.

Este component al echipelor de tineret și de seniori ale CSM Focșani 2007. La tineret este și căpitan de echipă. Este conducător de joc la ambele formații. A evoluat de mai multe ori pentru CSM 2007 în Liga Națională și Cupa României.

Caracteristicile ca handbalist, precizează domnul Petrică Butuc, sunt: talent deosebit, inteligență în joc, fantezie, forță de pătrundere, marcator, perseverență, trăsături de lider.

Care sunt însă punctele slabe ale lui Alexandru Golea?

Are un regim alimentar, un stil de viață?

Are vicii?

Are o iubită?

Care sunt beneficiile unei vieți de sportiv?

Ce le transmite copiilor și tinerilor care stau foarte mult timp pe rețele de socializare sau jocuri video?

Aflați totul, desigur, în podcast!

 

          Nu uitați să vă abonați, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

           De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?