Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO! #podcast de Vrancea 2 – Cornel Tarbuzan, despre viața de noapte din Focșani, rock, manele, radio, armată

Noul proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de Vrancea – continuă cu episodul 2, care îl are ca invitat pe Cornel Tarbuzan – DJ, MC, fotograf, grafician, entertainer.

A lucrat la Radio Tineret Focșani, apoi la Radio Uno, a fost DJ și MC la Discoteca Extrem, iar acum colaborează cu Clubul Havana.
În ultima lună de vară, a făcut parte din proiectul Primăriei Focșani, August artistic, organizând seri de karaoke în amfiteatrul din Parcul Bălcescu.
Jobul de zi, după cum ne-a spus, este la Mikes Creative Services, o firmă de producție publicitară, de unde ne-a adus două surprize.

A vorbit cu Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea, despre emisiunile pe care le făceau pe vremea când erau colegi la radio, despre festivalurile de rock și motivele pentru care nu pune manele la petrecerile pe care le organizează, despre mâncare, localuri preferate, vacanțe, armată și viața de noapte din Focșani.

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de youtube, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:
FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea
INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/
TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcast de #Vrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcast de #Vrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?