Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Remake-ul muzical al comediei ‘Mean Girls’, pe primul loc la box-office-ul nord-american

„Mean Girls”, noua variantă muzicală a celebrului film cu acelaşi nume din 2004, a obţinut încasări de 28 de milioane de dolari la box office-ul nord-american de vineri până duminică, potrivit cifrelor furnizate de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP. Noul film, lansat vineri în SUA şi produs de Paramount, este o adaptare a spectacolului de pe Broadway, la rândul său inspirat de originalul „Mean Girls” (2004).

El relatează povestea unor liceene, iubite şi în acelaşi timp detestate şi este realizat de actriţa de comedie Tina Fey, care a scris primul scenariu. Fey îşi reia rolul de profesoară de matematică, alături de Angourie Rice, Reneé Rapp, Aulii Cravalho şi Bebe Wood. Vedeta primului film, Lindsay Lohan, are doar o scurtă apariţie de data aceasta. „Este un debut excelent pentru continuarea unei comedii pentru adolescenţi”, a declarat analistul David A. Gross. (…)

„The Beekeeper”, de la Amazon şi MGM Studios, s-a clasat pe locul al doilea, cu încasări de 16,8 milioane de dolari la lansarea în cinematografe. În acest film de acţiune, Jason Statham joacă rolul unui fost membru al forţelor speciale, în prezent apicultor, care caută să se răzbune pe un grup misterios ale cărui escrocherii au condus la sinuciderea unei femei în vârstă.

În coborâre de pe primul loc pe ultima treaptă a podiumului, filmul „Wonka”, cu Timothée Chalamet în rolul ciocolatierului omonim, a obţinut încasări de 8,4 milioane de dolari. (…) Comedia romantică „Anyone but You”, produsă de Sony, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 6,9 milioane de dolari. (…)

Pe locul al cincilea se situează filmul de animaţie „Migration”, o producţie Universal şi Illumination, care urmăreşte aventurile unei familii extravagante de raţe sălbatice ce încearcă să ajungă în Jamaica din nord-estul Statelor Unite.

Topul 10 de la box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

  1. „Aquaman and the Lost Kingdom” (5,3 milioane de dolari)
  2. „Night Swim” (4,7 milioane de dolari)
  3. „The Boys in the Boat” (3,5 milioane de dolari)
  4. „The Book of Clarence” (2,6 milioane de dolari)
  5. „Guntur Kaaram” (2,4 milioane de dolari).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?