Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

#podcast de Vrancea 14 Primarul Focșaniului despre străzi, reabilitarea blocurilor, familie, sport, politică

Noul proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continuă cu episodul 14, care îl are ca invitat pe primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, prim-vicepreședinte al organizației Vrancea a Partidului Social Democrat (PSD).

A discutat cu Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea, despre locurile de joacă pentru copii, noi posibilități de petrecere a timpului liber pentru adolescenți și tineri, proiectele care vizează lucrările la străzi – calitatea acestora, întârzierile, pistele de bicicletă, stâlpișorii care delimitează benzile de circulație, sensurile unice, etc.

Alte subiecte de discuție au vizat eșecul privind reabilitarea termică a blocurilor din Focșani, reînființarea dispensarelor de cartier, cum poate ajuta primăria investitorii care să creeze locuri de muncă și ce avantaje va aduce pentru Focșani Parcul industrial de la Garoafa, un proiect al Consiliului Județean Vrancea.

De ce sunt aprinse luminițele de sărbători doar în zona centrală a municipiului și ce s-a întâmplat până la urmă cu roata panoramică din Piața Unirii?

Cum se înțelege cu doamnele viceprimar, una de la PNL și cealaltă de la USR? (podcastul a fost filmat marți, iar joi, viceprimarul liberal Ana-Maria Laura Dimitriu Bunghez a rămas fără mandat). Dar cu aleșii din Consiliul Local Focșani, până nu demult într-o opoziție totală?

Ce fel de colaborare instituțională are cu președintele liberal al CJ Vrancea, Cătălin Toma?

De ce nu au fost organizate alegeri la PSD Focșani, deși la PSD Vrancea acestea au avut loc la finele anului trecut?

De ce nu a preluat Cristi Misăilă conducerea organizației Vrancea a PSD, după demiterea, în 2020, a fostului președinte Marian Oprișan?

Cum colaborează cu prefectul de Vrancea, Nicușor Halici, președinte al PSD Vrancea?

Răspunsuri la toate întrebările le aflați ascultând podcastul pe canalul nostru de YouTube.

Primarul Cristi Valentin Misăilă este căsătorit, are două fete și este foarte apropiat de părinții săi, care l-au crescut în spirit creștin.

A absolvit Colegiul Cuza din Focșani și Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Al.I.Cuza din Iași. A lucrat mulți ani la Garda Financiară și la Direcția de Finanțe, a fost subprefect timp de 4 ani, iar în 2016 s-a înscris în PSD și a candidat la funcția de primar al municipiului Focșani, situație pe care nu ar fi anticipat-o cu câteva luni înainte.

Este pasionat de vânătoare și iubește sportul, fiind un susținător al echipelor din cadrul CSM Focșani 2007. Din păcate, sunt probleme cu finanțarea acestui domeniu, iar rezolvarea nu pare să fie una ușoară.

Nu uitați să vă abonați, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?