VIDEO: EXCLUSIV! #podcast de Vrancea 1 – Pistă de bob, tiroliană, centru pentru IT-iști. Soveja renaște

0
2129

Începem astăzi un nou proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea:

#podcast de Vrancea!

#podcast de Vrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcast de Vrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

Invitatul primului episod este Ionuț Filimon, primarul comunei Soveja și fost reporter la Monitorul de Vrancea, la începutul anilor 2000.

Am aflat în premieră că la Soveja va fi construită prima pistă de bob din Vrancea, dar și că tabăra, unde mulți vrânceni au petrecut momente minunate, va fi refăcută.

Soveja va beneficia de proiecte ale Consiliului Județean Vrancea și Universității Dunărea de Jos din Galați.

Ionuț ne-a spus că e pasionat de off-road și ne-a dezvăluit cum se menține într-o formă așa bună (spoiler: are legătură tot cu Soveja).

Și fiindcă tot fusese de curând ziua lui, i-am făcut și noi o surpriză. De fapt, două, numai că una era și filmată, pe timpul când lucra la Monitorul!

Vă invităm așadar la un dialog între primarul fost jurnalist și Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea.

Podcast-ul a fost înregistrat luni, 11 septembrie 2023.

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de youtube, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here