Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și FOTO: Neolife, un nou centru de diagnostic și tratament al cancerului, inaugurat astăzi la Brăila; pacienții beneficiază de decontare de la CNAS

Astăzi, la Brăila, a avut loc inaugurarea celui de-al șaselea centru medical privat Neolife din România, amplasat în curtea Spitalului Județean Brăila. Cu o experiență în domeniul radioterapiei oncologice și a medicinei nucleare de peste 30 de ani, în Turcia, NeoLife Medical Center, membră a Grupului Internațional Bozlu, „este una din clinicile medicale de referință din România și spațiul est-european‟ care, de aproximativ 10 ani, reușește să pună la dispoziția pacienților de la noi din țară soluții de diagnostic și tratament de ultimă generație.

Inaugurarea noului centru de la Brăila s-a făcut în prezența lui Fabio Razzetto – manager general Neolife România, a Ralucăi Tache – manager Marketing și PR Neolife România și managerul Neolife Brăila, a echipei medicale din cadrul centrului și a mai multor invitați.

Mulțumind atât sponsorilor, cât și autorităților locale, Fabio Razzetto a subliniat faptul că „azi este o zi foarte mare pentru Neolife și pentru Brăila. Noul nostru centru medical pentru diagnostic și tratament al cancerului este perfect funcțional și pregătit pentru a primi pacienți din toată zona de sud-est a României. Neolife, în acești aproape 10 ani de prezență în România, a înțeles foarte bine nevoile pacienților de a accesa serviciile noastre medicale fără să fie nevoiți să parcurgă sute de kilometri, fără să îndure oboseala orelor de călătorie și fără să cheltuie bani pentru transport și cazare. Atât partenerii noștri, cât și autoritățile locale, au înțeles acest lucru și această nevoie și am fost sprijiniți foarte mult în acest proiect‟.

De asemenea, Fabio Razzetto i-a mulțumit Cameliei Nedelcu, președinta Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Brăila, pentru deschiderea față de acest proiect și, implicit, pentru suportul și ajutorul acordate. De precizat faptul că serviciile de diagnostic și tratament oferite de Neolife sunt gratuite, costurile fiind decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). „Misiunea CAS este de a asigura pacienților servicii medicale de cea mai bună calitate și de a le oferi toată gama de posibilități care să ducă la un tratament cât mai eficient. Faptul că Neolife a realizat acest centru la Brăila este un succes și nu pot decât să le mulțumesc (n.r. reprezentanților clinicii) și să le spun că vom avea o colaborare excelentă și totul va fi în scopul pacienților, încercând pe toate căile să realizăm tot ce este mai bine pentru pacienți‟, a spus Camelia Nedelcu.

Cancerul – o boală care nu așteaptă

Noul centru Neolife Brăila este dotat cu aparatură și echipamente de ultimă generație, echipa medicală fiind formată din profesioniști în domeniul medicinei oncologice. Investiția totală a proiectului a ajuns la 5 milioane de euro, iar centrul este funcțional încă din luna iulie a acestui an, asigurând servicii de diagnostic și tratament pentru bolnavii de cancer.De ce a deschis Neolife un centru de Radioterapie la Brăila?

Pentru ca pacienții oncologici din regiune să fie tratați într-un centru privat cu cea mai performantă tehnologie și cu cei mai buni medici, GRATUIT, prin decontare CNAS. Pentru un bolnav de cancer, să se deplaseze sute de kilometri pentru tratament este dureros. Când vorbim despre Radioterapie, trebuie să înțelegem că este un tratament care durează până la 36 de zile consecutive, cu pauză sâmbăta și duminica. Ce înseamnă asta pentru un pacient oncologic? Fie să facă acest drum zilnic, ceea ce este un efort fizic fantastic plus unul financiar, fie să stea la hotel, ceea ce înseamnă o sumă imensă de bani cheltuiți în plus. Un pacient cu cancer trebuie să aibă confort, liniște și să aibă familia alături. Pentru că asta îi dă putere! Asta îl face să lupte!‟, spun reprezentanții Neolife Brăila.

Neolife Medical CenterRomânia este o companie membră a grupului BOZLU din Turcia care „deține la nivel internațional 18 companii și 10 branduri, activând în domeniul sănătății și al serviciilor tehnologice‟. În România, Neolife deține centre în: București, Iași, Brașov, Vâlcea și Brăila.

Deschiderea centrului de la Brăila este un lucru benefic și pentru pacienții oncologici din Vrancea, aceștia fiind scutiți practic de parcurgerea unor distanțe mari și obositoare, și de costurile aferente acestor deplasări pentru diagnostic și tratament. Mai mult decât atât, pacienții beneficiază de servicii medicale de calitate într-un centru medical performant în care activează o echipă de profesioniști, pregătiți să le acorde ajutorul de care au nevoie.

Neolife Brăila

Unde ne găsești?

Brăila, Sos. Națională Veche, nr. 2 (în curtea Spitalului Județean Brăila)

Pentru programări: 021 9230

Site: https://braila.neolife.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?