Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Brazilian Jiu Jitsu – Focșănenii de la Academia Marinus, medaliați la Istanbul!

Academia Marinus Focșani, manager sensei Marian Dobrică, a participat la Campionatul European de Brazilian Jiu Jitsu, care a avut loc în zilele de 7 și 8 octombrie la Istanbul. Sportivii focșăneni, îndrumați de sempai Maria Denisa Feraru, au avut o prestație excelentă în confruntarea cu concurenți din toată Europa și au obținut o medalie de aur și patru medalii de bronz. Academia s-a clasat pe locul 13 din cele 68 de cluburi participante.

Rezultate

Medalie de aur – Elina Dumitrașcu; medalii de bronz – Radu Crăciun, Nicolas Boubătrîn, Stefano Boubătrîn

Luptătoarea Maria Denisa Ferariu, singura competitoare a Academiei la profesioniști, a reușit să aducă bronzul la proba de NO-Gi, dar la cea de Gi, din păcate, nu a atins podiumul” a spus managerul Academiei Marinus, Marian Dobrică. Acesta a mai declarat: „Academia noastră își asumă un angajament puternic față de dezvoltarea sportivilor săi și promovarea artelor marțiale. Participarea la Campionatul European de Brazilian Jiu Jitsu a fost o oportunitate unică de a demonstra calitatea și abilitățile noastre în fața unui public internațional și suntem mândri să spunem că am realizat acest lucru cu succes. Fiecare sportiv a demonstrat un nivel înalt de tehnică, strategie și rezistență fizică, impresionând publicul și adversarii. Ne dorim ca aceste rezultate să servească drept sursă de inspirație pentru tinerii sportivi din comunitatea noastră și nu numai!

Pe această cale, dorim să mulțumim și sponsorilor noștri, fără de care această deplasare nu ar fi fost posibilă! Mulțumim părinților pentru toată implicarea și grija pe care au purtat-o copiilor!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?