Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

Tânără de 19 ani, cu 2 copii, agresată de soț; copiii au ajuns la DGASPC, ea s-a opus emiterii unui ordin de protecție împotriva bărbatului

La data de 07 octombrie 2023, ora 12.58, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o tânără, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că în data de 06 octombrie 2023, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla la domiciliu, soțul ei a agresat-o și a amenințat-o. Tânăra a solicitat ca cei doi copii minori să fie instituționalizați, până își va găsi un loc de muncă și o locuință. Deși s-a stabilit că există risc iminent în cauză, tânăra s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, care i-a preluat pe cei doi minori. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
La data de 07 octombrie 2023, ora 17.28, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 17.20, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, a fost lovită în zona capului de către soțul ei. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a rezultat că în cauză există risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui Ordin de Protecție Provizoriu. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursa foto: Karolina Grabowska – https://www.pexels.com/ro-ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?