Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Două persoane, transportate la spital după un accident cu 4 autovehicule implicate

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Buzău, în care au fost implicate patru autovehicule, printre care şi un autobuz de transport în comun. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, la faţa locului au ajuns mai multe autospeciale de poliţie şi o ambulanţă. „Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între patru autovehicule. Două care se deplasau pe direcţia Verneşti către municipiu, un autoturism condus de către un şofer în vârstă de 34 de ani şi o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, ambii din Buzău, respectiv două autovehicule care circulau din sens opus, un autoturism şi un autobuz, la volanul cărora se aflau un şofer de 33 de ani şi o conducătoare auto de 38 de ani, ambii de asemenea din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului în vârstă de 34 de ani şi a unei pasagere din maşina acestuia, o buzoiancă de 64 de ani”, a transmis IPJ Buzău.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău cu multiple politraumatisme. „În urma accidentului rutier, la U.P.U-SMURD au fost transportate 2 victime: un bărbat (şoferul) în vârsta de 34 de ani, care a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoştinţă şi multiple traumatisme la nivelul coloanei, toracelui, hemitotacelui, şi o femeie în vârstă de 64 de ani, care a suferit politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral minor, hematom epicranian şi multiple traumatisme la nivelul coloanei cervicale, toracelui, sternului. La acest moment, cele două victime primesc îngrijiri medicale de specialitate”, informează SJU Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?