Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ! Trei copii, cu vârste între 4 luni și 2 ani, arși de vii în casa părintească


Pompierii vrânceni au intervenit în această seară într-o localitate din județul Bacău, pentru a stinge flăcările care au cuprins o locuință. 

Trei frați cu vârste cuprinse între 4 luni și 2 ani au murit, în urma unui incendiu produs în casa în care locuiau din comuna Parava.
Căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, a declarat că la fața locului au fost direcționate două echipaje ale secției de pompieri din Adjud, dar și echipajul SMURD din Sascut. „Din nefericire, sunt trei victime, minori cu vârste de 4 luni, 1 an și 2 ani”, a precizat căpitanul Andrei Grecu.
Potrivit pompierilor vrânceni, mama copiilor era plecată să aducă apă, iar incendiul a pornit de la jar sărit din sobă. 

UPDATE!!! Potrivit pompierilor vrânceni, mama are 22 de ani. Tatăl nu era acasă, el lucrând în străinătate. „Duminică, în jurul orei 19.50, la dispecerat am fost anunțați prin intermediul 112 că în comuna Parava, județul Bacău, a izbucnit un incendiu. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și cinci subofițeri din cadrul Stației de pompieri Adjud. Ajunși la fața locului, au constatat că o cameră de locuit era cuprinsă de flăcări. Au pătruns în interior și au găsit trei cadavre ale unor copii cu vârste cuprinse între 0-2 ani. Incendiul a izbucnit de la jar căzut pe materiale textile”, ne-a precizat plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?