Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO: Demersuri pentru continuarea lucrărilor de investiții derulate de CJ Vrancea

Consiliul Județean Vrancea are în derulare mai multe investiții în infrastructură și reabilitarea unor imobile aflate pe lista monumentelor istorice. În acest sens, plenul Consiliului Județean Vrancea reunit joi în ședință ordinară a aprobat actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivele de investiții: „Parcul Memoriei Naționale “Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate”; „Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani, Secția Psihiatrie și Boli infecțioase și Secția Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”; ,,Reabilitarea și reconstrucția obiectivelor de infrastructură rutieră din zona localităților Paltin, Doaga, Valea Sării pentru obiectivul nr.2 intitulat ,, Reparare pod pe DJ205D, km. 3+475, Valea Sării, lucrări de consolidare și reabilitare”; „Consolidare și restaurare Secția de istorie și arheologie a Muzeului Vrancei – Casa Alaci”; „Centru de Zi şi patru Locuinţe Protejate din comuna Măicăneşti, aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, finanţate prin Programul de Interes Naţional (PIN 2008)”. Actualizările au avut loc ca urmare a necesității efectuării unor lucrări suplimentare, descoperite anterior realizării devizului general.

Tot în ședința de joi au fost aprobate documentațiile tehnice la faza Notă conceptuală și Temă de proiectare pentru obiectivele de investiții: „Lucrări pentru executarea dispozitivelor pentru preluarea, colectarea și deversarea apelor pluviale și accese în proprietăți pe DJ 205 L pe sectorul cuprins între intersecție DN2D – Podul din beton armat peste pârâul Putna, sat Coza, comuna Tulnici”; Realizare șanțuri betonate și accese proprietăți pe DJ 203H, intersecție DN2N – localitatea Biceștii de Jos – limita județ Buzău, comuna Dumitrești, județul Vrancea”.

De asemenea, plenul Consiliului Județean a mai aprobat proiectul privind „Aprobarea rectificării bugetelor proprii ale Județului Vrancea pentru finanțarea Unității Administrativ – Teritoriale Județul Vrancea şi a instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean Vrancea, pe anul 2023”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?