Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Handbal, Liga Națională – Vasluienii, la Focșani în căutarea primei victorii

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui vineri, 29 septembrie, ora 19:00, Sala Polivalentă

CSM Focșani 2007 va juca vineri, 29 septembrie partida din etapa a 6-a a campionatului și nu sâmbătă, ori duminică așa cum se întâmplă de obicei pentru că mâine 30 septembrie, Sala Polivalentă va fi ocupată cu turneul internațional de judo ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”. Adversară îi va fi surprinzătoarea ocupantă a ultimului loc al clasamentului, CSM Vaslui. Am spus surprinzătoare, pentru că formația vasluiană are jucători de bună și foare bună calitate, cam aceiași care le-au făcut viață grea focșănenilor în sezonul trecut. În noiembrie 2022, CSM 2007 a scos greu un egal cu Vasluiul chiar în Polivalentă. Am făcut această precizare pentru că nu este cazul să se aștepte echipa sau suporterii săi la o partidă facilă în această seară!

Este limpede că oaspeții, care au obținut doar un punct în cinci etape, vor veni la Focșani pentru un meci de totul sau nimic! Dacă vor pierde, vor rămâne să poarte în continuare povara lanternei roșii și să se rămână binișor în urma ultimului loc de baraj. CSM 2007 a avut o prestație foarte bună la Turda unde a fost egalat în ultima secundă. Evoluase bine și în partida cu CSM Sighișoara, în care a depășit complexul pe care îl avea în fața ultimei clasate, la ora meciului. Focșănenii au atins nivelul la care pot rula constant în campionat și dacă își vor respecta statutul de echipă de cel puțin prima jumătate a Ligii Naționale își vor duce bagaj încă trei puncte cu care pot urca până pe 5, acolo unde le cam este locul.

La CSM 2007 există probleme de lot după ce Nikola Crnoglavac s-a accidentat în jocul de la Turda unde a alunecat pe parchet în momentul ultimei sale aruncări la poartă. Indisponibil este în continuare și Tiberiu Popovici care este în convalescență. Lotul CSM 2007 are, însă potențialul pentru a suplini absența celor doi jucători de bază și a-i face pe vasluieni să nu găsească la Focșani prima victorie! Întâlnirea va fi arbitrată de Ion Barbu și Gabriel Badiu, din Cluj Napoca iar observarea va fi asigurată de Viorel Vicea, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?