Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Centrul de tineret din Panciu va avea sală de cinema 3D

Autoritățile din Panciu caută să doteze cu mobilier Centrul de tineret din localitate, centru pentru care a fost obținută finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Acum, valoarea fără TVA a achiziției este de 1.183.850 lei, contractul fiind defalcat pe patru loturi: 1 – echipamente dotare cinematograf (valoare estimată 926.000 lei fără TVA), 2 – echipamente dotare bucătarie (13.050 lei fără TVA), 3 – echipamente electronice și IT (159.000 lei fără TVA) și 4 – mobilier sală multifuncțională, mobilier birou și scara de acces terasă (valoare estimată 85.800 lei fără TVA).

Viitorul centru este găzduit în fostul cinematograf al orașului Panciu și, chiar dacă în proiect se arăta că va fi vorba despre o recompartimentare a clădirii și schimbarea destinației, imobilul va găzdui inclusiv o sală de cinema. În dotările necesare acum, se precizează că în Lotul 1 sunt incluse un sistem de proiecție cinema 3D, un ecran cinematograf, un sistem audio și 124 de scaune tapițate pentru cinema.

Potrivit caietul de sarcini, în Lotul 2 sunt incluse o masă de bucătărie, un dulap de bucătărie, un cuptor cu microunde și un frigider, precum și o chiuvetă de bucătărie și o plită incorporabilă. Cât despre Lotul 3, sunt necesare 10 laptopuri, un plotter A0 color, o imprimantă color A3, un ecran proiecții, un videoproiector, o multifuncțională laser cu fax, o imprimantă multifuncțională A3 color, un aparat foto profesional cu 3 obiective și un TV cu diagonala mare.

Pe lista Lotului 4 se află 12 echipamente, respectiv câte 10 scaune și scaune industriale pentru sala multifuncțională, câte șase cuiere și corpuri birouri mari, patru bancuri de lucru modulare, câte trei dulapuri cameră plotare și module masă perete pentru sala multifuncțională, câte două bănci de lemn în sala multifunțională, dulapuri birouri cu 2 uși și seturi rafturi cu etajere, o masă consiliu cu scaune de 8 persoane, dar și o scară de acces terasă, din aluminiu.

Sursa foto: Facebook/Nicolai Mărăscu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?