Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

12 medalii de aur obținute de Crama Gârboiu la MUNDUS VINI – The Grand International Wine Award

Vinurile de la Crama Gârboiu au primit 12 medalii de aur la MUNDUS VINI – The Grand International Wine Award. Numărul de medalii de aur primite reprezintă un record pentru Crama Gîrboiu, dar și pentru Vrancea și România.

Încheiem un excelent an 2023 cu rezultate deosebite la MUNDUS VINI – The Grand International Wine Award. Vinurile noastre au reușit performanța de a obține 12 medalii de Aur, un record pentru Crama Gîrboiu, dar și pentru Vrancea și România. Suntem mândri că avem oportunitatea și în acest an să aducem renume podgoriei Cotești. Indiferent de stilul de vinificație, soiul local Șarba obține patru medalii de AUR: Livia, Bacanta Special Edition, Bacanta Barrique și Ambra – Sarba Sweet Wine, o dovadă că potențialul este unul extraordinar și că soiul merită întregul nostru devotament“, se arată într-un comunicat remis presei de Crama Gârboiu.

Crama Gîrboiu este o afacere de familie ce deține un areal viticol de aproximativ 180 de ha în DOC Cotești și un combinat de vinificație performant ce depășește în investiții peste 9 milioane de euro. „Iubim ceea ce facem și asta se regăsește în fiecare sticlă de vin produsă în combinatul nostru de la Dumbrăveni. Ne așteptam la performanțe bune, dar trebuie să recunosc că așteptările noastre, de această dată, au fost depășite. Mă bucur că anii de muncă își arată rezultatele și că soiul local Șarba stă laolaltă cu soiuri de renume. Mulțumesc oamenilor din spatele brandului, care au pus umărul la obținerea acestor medalii importante, și sper pe viitor să demonstrăm și mai mult“, a precizat Livia Gîrboiu, executiv manager în cadrul Cramei Gîrboiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?