Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

VIDEO și FOTO! Accident la Popești; două femei au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc astăzi la Popești. Potrivit polițiștilor vrânceni, prin apel la 112, a fost transmis faptul că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

,,Astăzi, 01 Septembrie 2023, la ora 11.17, am fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Popești a avut loc o coliziune intre două autovehicule.
În urma evenimentului rutier, ce a avut loc în afara localității Dumbrăveni, a rezultat rănirea ușoară a două persoane, care au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Iată ce spun reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea despre accident: ,,astăzi, la ora 11:08 dispeceratul SAJ primește o solicitare pentru un accident rutier pe drumul E 85 la ieșire din Popești spre Râmnicul Sărat. În urma accidentului rutier au rezultat două victime. La caz a fost direcținată o ambulanță de tip C care a preluat o victimă de sex feminin în vârstă de 40 de ani, conștientă cu traumatism toraco-abdominal, iar cea de-a doua ambulanță direcționată către caz, tip B, a preluat cea de-a doua victimă de sex feminin, conștientă, în vârstă de 74 ani ce prezenta TCC acut deschis. Victimele au fost stabilizate și transportate la UPU, Spitalul Județean Focșani”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?