Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Donare de sânge în Vrancea pentru victimele exploziilor de la Crevedia

Militari din cadrul Batalionului 288 Apărare Antiaeriană „MILCOV”, care face parte din Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”, au donat sânge ieri, după apelul făcut de Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Vrancea. Tot ieri, la Spitalul Municipal Adjud a avut loc o campanie de donare de sânge. Sâmbătă, mai multe explozii care au avut loc la o stație GPL din Crevedia – Dâmbovița, au făcut zeci de victime. Două persoane și-au pierdut viața, fiind rănite zeci de alte persoane, cei mai mulți din rândurile personalului Ministerului Afacerilor Interne – pompieri, polițiști și jandarmi – care au participat la intervenție. Ulterior, CTS Vrancea a transmis pe Facebook că instituția va organiza campanii de donare de sânge, fiind așteptați „cei ce vor să fie alături de persoanele rănite în explozie”.

Ieri, militarii au transmis că au răspuns pozitiv „la apelul umanitar făcut de medici de a dona sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia. Ei au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Focșani, sperând, astfel, să salveze cât mai multe vieți, iar gestul lor să fie un exemplu pentru semeni. Donează sânge, salvează o viață!”.

De altfel, o acțiune similară s-a derulat și la Spitalul Municipal Adjud, acțiune caracterizată ca fiind „un real succes cu ajutorul tuturor celor implicați”.

Mulțumim din suflet și apreciem actul de generozitate al dragilor noștri donatori (…). Mulțumim semenilor noștri, care s-au implicat și ne-au oferit tot sprijinul pentru a avea cât mai mulți OAMENI DE BINE pe lista donatorilor! Mulțumim colectivului Centrului de Transfuzii Sânge Vrancea și în special Doamnei Dr. Dumitriu Elena, care au recoltat 30 de pungi de sânge! Mulțumim încă o dată tuturor și vă comunicăm că următoarea acțiune de donare va avea loc miercuri, 13.09.2023. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare, întrucât numai cu ajutorul dumneavoastră putem să ne sprijinim la nevoie semenii noștri!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a unității medicale, în care este lăsat și un numărul de telefon de contact – 0748.886.035.

Sursa foto: Facebook/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”/Spitalul Municipal Adjud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?