Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cristi Bălosu, noul director executiv al Administrației Piețelor Focșani

Cristi Bălosu, consilier județean și membru al PNL Vrancea a fost desemnat director executiv al SC Administrația Piețelor Focșani SA.

Decizia a fost luată în ședința Consiliului de Administrație al Administrației Piețelor, după ce fostul director executiv, Vladimir Dușinschi, ar fi demisionat din funcție.

Deși pare a fi o surpriză, despre desemnarea lui Cristi Bălosu în fruntea piețelor focșănene se vorbește încă din luna iunie,

Cristi Bălosu este membru al Consiliului de Administrație Piețelor Focșani și va demisiona din această poziție. El își va prelua oficial mandatul pe data de 21 august.

“Sunt familiarizat cu activitatea Administrației Piețelor din postura de membru al Consilului de Administrație, funcție pe care am deținut-o o perioadă destul de lungă. Asumarea unui rol executiv este o provocare pentru mine dar sunt determinat să am un mandat menit să aducă multe schimbări în bine atât în ceea ce privește funcționarea cât și în ceea ce privește infrastructura pieței.
În perioada imediat următoare voi inventaria problemele care există și oportunitățile de modernizare și eficientizare, după care voi putea determina cu acuratețe obiectivele realizabile și mă voi concentra pe ele. În puține cuvinte, mandatul meu ca director, indiferent de durata lui, va avea ca priorități modernizarea și eficientizarea”, a declarat Cristi Bălosu, noul director al Administrației Piețelor Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?