Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Acțiune de amploare pe DN2 E85 vizând comercianții de produse agricole de pe marginea drumului; 45 de amenzi în doar 2 ore!

Ieri, 17 august, în intervalul orar 12.00-14.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, rutieră, investigarea criminalității econimice, alături de luptători de la acțiuni speciale și jandarmi din cadrul IJJ Vrancea au acționat pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc pentru cetățeni, respectarea prevederilor legale privind comercializarea produselor agricole cât și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor economico-financiare.

Activitățile au avut caracter preventiv-reactiv și s-au desfășurat în zona adiacentă a drumurilor publice, în special a Drumului Național 2 E 85.

În urma celor 33 de controale, dintre care 31 la persoane juridice, pentru nerespectarea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și a obligației operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, polițiștii au aplicat 45 de sancțiuni, 19 dintre acestea conform Legii nr. 145/2014 – privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol iar 26 de sancțiuni conform O.G. nr. 43/1997 – privind regimul drumurilor.

Acțiunile de control și prevenire vor continua și în perioada următoare.

Sursă foto și text: Biroul de presă al IPJ Vrancea

4 COMENTARII

  1. As dori sa intreb, pe (…) care vand pepeni pe.marginea drumului ii intreaba cineva de unde au marfa? Au documente pentru asta? Au certificate de producator? Aceleasi controale securiste facute de militia locala la comercianti cu acte.in regula. Dar mereu se gases ” nereguli” la ei.Si mai vreti taxe si impozite la buget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?