Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Fotbal, Cupa României – Focșănenii, eșec la debut de sezon

 

  • CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 0-1 (0-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Păduraru – Ben Levy (88 Paizan), Săpunaru, Dumitru (76 Stoica) – Știubea, Mazilu, Acasandrei, Pahonțu (59 Negoiță) – Enache (88 Dascălu), Gorovei – Ciobanu (Manu).

Razerve: Preda, Bodea, Stoica, Negoiță, Dascălu, Manu, Oprea, Paizan, Dănilă.

Antrenor, Octavian Grigore

Sporting Liești: Cilighidreanu – Bădilaș, Iacob, Maftei, Chiriac – Crihană, Podașcă, Mihu, Stan – Costea, Țopa. Rezerve: Vădeanu, Hodorogea,Grigoraș, David Dima, Prepeliță, Cenovici, Filip Dima, Cristian Dima.

Antrenor, Cătălin Sava

          CSM Focșani 2007 a ratat startul în noul sezon competițional! În partida disputată miercuri, de la ora 17:30, pe Stadionul Milcovul, în compania colegei de serie din Liga a III-a, Sportig Liești, în prima etapă națională a Cupei României, echipa focșăneană a fost întrecută cu 1-0! Golul victoriei oaspeților a fost marcat în minutul 32 de Crihană, care a reluat în poarta lui Păduraru mingea venită din centrarea lui Stan de pe partea stângă. Până la final, deși au fost multe faze din care ambele formații ar fi putut marca, scorul a rămas cel din minutul 32. Din minutul 18, CSM 2007 a evoluat în zece jucători după ce Gorovei a primit direct cartonașul roșu pentru un fault asupra lui Crihană, la o lovitură de colț a focșănenilor.

Aceasta a fost, pe scurt, istoria unui meci test pentru ceea ce ar putea fi noua echipă de fotbal a Focșaniului care are ca obiectiv intrarea în barajul pentru promovare. În varianta optimistă, chiar promovarea! Testul a fost, până la urmă, cu foarte mică relevanță în condițiile în care CSM 2007 a evoluat cu un jucător mai puțin peste 75 de minute. Gorovei a comis-o la reapariția sa în formația focșăneană! Anterior eliminării se aflase de două ori în situația de a marca, dar din poziții foarte bune șutase peste poarta oaspeților, la capătul unor combinații care au devoalat partitura de atac propusă de conducerea tehnică a echipei. Cu un om mai puțin, ofensiva focșăneană a părut boantă, Ciobanu nereușind singur să disloce apărarea condusă excelent de Maftei. Ieșirile la rampă ale lui Pahonțu – șut la colțul scurt lângă stâlp, jos, cu respingere grea a lui Cilighidreanu, în minutul 23, din lovitură liberă  și mingea trimisă puternic, în transversală, de la 30 de metri, au dat culoare jocului CSM 2007. Dar atât!

În partea doua a întâlnirii, mai cu seamă după ce la gazde au început schimbările, a crescut presiunea în jumătatea lieștenilor, dar ultima execuție, cea care să finalizeze acțiuni ce păreau promițătoare, a fost mereu fără rezultat! Până ne vom dumiri ce pot ca echipă, focșănenii au arătat că au potențial individual și că au de unde să crească în valoarea de grup!

Sâmbătă, amical cu CSM Adjud 1946, pe Milcovul

          Focșănenii vor putea fi văzuți din nou la joc pe Milcovul sâmbătă, de la ora 10:30, când vor juca amicalul cu CSM Adjud 1946. Adjudenii par deciși să nu mai piardă și în sezonul viitor participarea la baraj, chiar promovarea! Au făcut modificări importante în lot și conducerea tehnică și au început de timpuriu pregătirea. După amicalul cu CSM 2007 vor avea în perioada următoare partide de verificare cu KSE Târgu Secuiesc sâmbătă, 12 august, în deplasare, cu FC Bacău, vineri, 18 august, pe teren propriu. Președintele Mihai Lungu mi-a spus că sunt discuții cu Dacia Unirea Brăila, pentru un joc la o dată ulterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?