Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO/FOTO! Un șofer ucrainean are nevoie de ajutor, după ce a rămas blocat cu camionul pe centura Focșaniului

De câteva săptămâni, pe centura Focșaniului, în apropiere de Carrefour, un camion care aparține unei firme de transport ucrainene este tras pe partea dreaptă. Ce s-a întâmplat? Pe 21 aprilie a.c., în timp ce se afla în cursă din Grecia către Ucraina, șoferul camionului a observat să rafturile metalice ale camionului s-au rupt, așa că a fost nevoit să tragă pe dreapta. Șoferul are nevoie de un utilaj și câțiva oameni pentru a-și continua drumul.

În speranța că vor obține ajutor, reprezentanții companiei din Ucraina ne-au trimis următorul mail: „(…)Camionul nostru circula pe ruta din Grecia către Ucraina. Transportăm placi de marmură. Pe 21 aprilie 2023, în orașul Focșani, România, rafturile metalice care țineau plăci de marmură în semiremorcă s-au rupt, iar plăcile de marmură au căzut pe partea dreaptă. Semiremorca este avariată acum. Plăcile de marmură sunt foarte grele. Camionul nu poate merge mai departe în această stare. Șoferul, pentru a nu bloca traficul, a oprit pe marginea drumului și stă acum pe stradă. Calea Moldovei nr. 31-33.
Trebuie să găsim ajutor în reîncărcarea plăcilor de marmură pe rafturi metalice noi. (…) Din 21 aprilie 2023, nu am reușit să găsim pe nimeni în orașul dvs. care ar putea aranja ca noi să descarcăm plăcile de marmură dintr-o semiremorcă și să le încărcăm înapoi pe rafturi metalice noi. Am cumpărat deja un suport nou. Avem nevoie doar de o macara mică, oameni care să ajute și cineva care să le coordoneze pe toate în limba română în locația camionului. Trebuie să găsim o firmă care are o macara de încărcare mică de 7 tone sau un
încărcător Manitou cu braț. De asemenea, avem nevoie de 4 persoane care să însoțească procedura de reîncărcare. Șoferul va plăti imediat în numerar pentru toate serviciile (…)‟. Persoana care ne-a trimis mail-ul spune că în decursul săptămânilor în care șoferul a stat pe dreapta au primit promisiuni că situația se va rezolva, însă cei care au spus inițial că-i ajută, nu au mai venit.
Când am ajuns la fața locului, șoferul, care se afla în camion, ne-a spus că un om cu suflet mare din Vrancea s-a oferit să-l ajute, și că toată situația se va remedia în 1 – 2 zile. Am stat de vorbă cu persoana care a promis că-l va ajuta pe șoferul ucrainean, și ne-a spus că a fost la fața locului, a evaluat situația și va oferi utilajul și oamenii de care este nevoie. Sperăm că situația se va rezolva. Vă vom ține la curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?