Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Autocar cu muncitori de la o fabrică de confecții din Focșani, răsturnat la ieșire din Rm. Sărat

“Trafic blocat pe DN2E85, la ieșire din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Din primele date un autovehicul este răsturnat în afara părții carosabile, 10 persoane ar necesita îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău. Și IGSU precizează că în autocar se aflau 32 de pasageri. “Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție. În acest moment se acordă asistență medicală de urgență la 20 de persoane, toate conștiente.”.

Foto: Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău / Reporter Buzoian

Sursa text: https://www.biziday.ro/

Hotnews scrie că:

Accidentul s-a produs pe DN 2 (E85), la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, unde un autocar cu 32 de persoane la bord s-a răsturnat în afara șoselei, iar 10 persoane ar necesita îngrijiri medicale, potrivit primelor evaluări ale echipajelor de intervenţie, scrie News.ro. Şoferul vehiculului este încarcerat, fiind în stare gravă.

Potrivit Prefecturii Buzău, în vehicul sunt muncitori de la o fabrică de confecţii din Focşani, majoritatea preluaţi din zona Râmnicu Sărat.

Două dintre victime au fost preluate de către o ambulanţă din Suceava care se afla în tranzit.

„La fața locului, echipajele operative au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de descarcerare, 1 autospecială de transport personal și victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 11 ambulanțe SAJ. Totodată, în sprijin intervin și 1 autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD de la nivelul ISU Vrancea. În acest moment se acordă asistență medicală de urgență pentru 20 de persoane, toate conștiente. Misiunea este în dinamică. transmite ISU Buzău, conform reporterbuzoian.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?