Nicio zi fără șoferi drogați sau băuți pe șoselele din Vrancea

0
1265

Sâmbătă, 6 august, în jurul orelor 14.20, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe strada Republicii, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 ani. Conducătorul auto a fost testat la sediul unei unități medicale, rezultatul fiind pozitiv la rubrica THC (cannabis). Ulterior, acestuia i-au fost recoltate mostre biologice, iar polițiștii îl cercetează acum pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 06.08.2022, în jurul orei 08.49, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au depistat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea pe raza municipiului un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 06.08.2022, în jurul orei 11.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea pe DN 23 – Boțârlau un autoturism, având o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 07.08.2022, ora 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DJ 119 C, în com. Ruginești, un autoturism, condus un bărbat, în vârstă de 66 de ani, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,46 mg/alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 8 august 2022

FOTO cu rol de prezentare, sursa: Gazeta Vâlceană

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here