Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FOTO! Vrancea: Strat de zăpadă consistent pe DN 2D

Iarna a revenit în forță în Vrancea. Ninge atât în Focșani, cât și în celelalte localități, iar stratul de zăpadă este consistent. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu pentru județul nostru. ,,Interval de valabilitate: 04 aprilie, ora 10:30 – 05 aprilie, ora 14.00. Fenomene vizate: ninsori abundente, temporar viscolite și strat consistent de zăpadă
Zone afectate: cea mai mare parte a Moldovei, Carpații Meridionali și Orientali în special la altitudini de peste 1400 m. În cea mai mare parte a Moldovei și în Carpații Meridionali și Orientali în special la altitudini de peste 1400 m va continua să ningă, temporar viscolit (rafale de peste 55…65 km/h) și se va depune strat consistent de zăpadă”, potrivit unei informări ANM.

Șoferii sunt sfatuiți să circule cu precauție. Marius Adrian Coviltir, șef formație Salvamon Vrancea a trimis următorul mesaj: ,,4 aprilie 2023, iarnă autentică pe tot cuprinsul județului Vrancea. Între 5 și 10 cm măsoară stratul de zăpadă pe drumul național 2D ce leagă municipiul Focșani de Târgu Secuiesc. Se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant. Temperatura este de -1 la Tulnici la ora 12, vânt intens și precipitații sub formă de zăpadă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?