Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

UPDATE! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la înălțime

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani după ce a căzut de la înălțime. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, starea victimei este gravă.

,,Astăzi, în jurul orei 11:30, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un bărbat de 58 de ani căzut de la înălțime în localitatea Podul Lacului. La solicitare se deplasează un echipaj SAJ urgență tip B 2 cu asistent și preia o victimă inconștientă cu traumatism craniofacial grav. Echipajul de pe ambulanță solicită ajutorul echipajului de urgență tip C2 cu medic. Pacientul este transportat și predat aflat în stare gravă la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

UPDATE!Pentru pacientul de 58 de ani, cu traumatism prin cădere de la înălțime, adus în Unitatea de Primiri Urgențe Focșani în stare gravă, s-a solicitat transferul la Neurochirurgie Bacău. Pacientul este transportat cu un echipaj SAJ de urgență tip C2, cu medic, fiind intubat orotraheal și ventilat mecanic”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?