Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea: ,,Avem 4 ambulanțe tip B care au atins venerabila cifră de 1 milion de kilometri la bord”

Sunt la datorie de fiecare dată când este nevoie, iar misiunea salvatorilor ar fi foarte grea, dacă nu chiar imposibilă fără ele. Ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, căci despre ele este vorba, sunt ,,partenerii de încredere” ai echipajelor care, indiferent de oră, merg să facă diferența dintre viață și moarte. De curând, una dintre ambulanțele SAJ Vrancea a atins pragul de 1 milion de kilometri la bord.

,,În urma informațiilor furnizate de către Serviciul Tehnic al SAJ Vrancea privind situația mașinilor de urgență aflate în dotare la momentul actual am dori să sărbătorim împreună cu pacienții noștri cea de a-4-a ambulanță care a împlinit frumosul număr de 1 milion de kilometri parcurși în cadrul solicitărilor pentru urgențe medicale și transferuri interclinice la spitalele din județ și din țară.
La momentul actual, avem 4 ambulanțe tip B care au atins venerabila cifră de 1 milion de kilometri la bord, mașinile fiind achiziționate din anul 2007. Având în vedere că parcul auto al SAJ Vrancea nu va fi înoit prea curând nu ne rămâne decât să urăm: 《La mulți kilometri》 bătrânelor noastre ambulanțe, și să transporte în continuare cu bine cadrele medicale și ambulanțierii și bineînțeles pacienții care solicită ajutorul ambulanței. 《Oriunde, oricând dar nu oricum》”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?