Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Au spus că vor să cumpere țuică, de la o femeie din Tătăranu, și i-au furat 10.000 de lei și 100 de euro

Ieri, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au dispus reținerea a trei persoane din județul Constanța, cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, care ar fi sustras o sumă de bani, dintr-un imobil din localitatea Tătăranu.

În fapt, la data de 28 octombrie a.c. polițiștii au fost sesizați de o femeie de 62 de ani, din localitatea Tătăranu, cu privire la faptul că trei persoane, dintre care două femei și un bărbat, au venit la locuința sa cu scopul de a cumpăra țuică.

Cu acordul proprietarei, cele două femei au intrat în curtea imobilului și după ce le-a fost adus un recipient cu țuică, au solicitat să le fie schimbată o sumă de bani, iar ulterior au mai solicitat încă o cantitate de țuică.

Astfel, profitând de neatenția victimei, au intrat în locuință de unde au sustras sumele de 10000 lei și 100 de euro.

În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate de polițiști, au fost stabilite elementele de identificare ale autoturismului cu care se deplasau cei trei
și în scurt timp, un polițist din cadrul Postului de Poliție Bălești, aflat în timpul liber pe raza municipiului Focșani, a depistat și a urmărit autoturismul în cauză, până la sosirea colegilor din cadrul Biroului Rutier Focșani.

Ulterior, față de cei trei a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zile de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei.

UPDATE! Față de cele trei persoane din judetul Constanța, reținute ieri, Judecătoria Focșani a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

COMUNICAT DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 29 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?