Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Arte Marțiale de contact – Anastasia Dochioiu, cea mai bună sportivă de la Addras Focșani în 2022!

  • Kick boxing, taekwondo, budokai sunt disciplinele la care sportivii clubului s-au aflat în competiții

Clubul Sportiv Addras, structură cu loc bine definit în sportul focșănean, a încheiat anul 2022 cu o rezultate care confirmă calitatea muncii sportivilor și antrenorilor într-o diversitate de discipline ale artelor marțiale de contact. În anul care a trecut, CS Addras a avut participări la opt competiții – cinci la kickboxing, două la taekwondo și una la budokai și a obținut 8 medalii de aur, 22 de medalii de argint și 26 medalii de bronz. Reprezentanții clubului au participat la două stagii de pregătire în colaborare cu Federaţia Română De Arte Marţiale De Contact – Departamentul All Style – stagiul de Kickboxing și Muay Thai, în aprilie și seminarul de arbitraj Kickboxing, în septembrie.

În 2022, CS Addras Focșani și-a activat secția de Kempo (MMA) și s-a afiliat la Federația Română de Kempo. (Kempo combină elemente dintr-o multitudine de stiluri de luptă într-unul singur. Loviturile sunt fulgerătoare și către părțile cele mai vulnerabile ale corpului în succesiune rapidă).

La finalul anului a fost întocmită ierarhia sportivilor clubului, pe baza rezultatelor din competiții. Pe primul loc s-a clasat Anastasia Dochioiu, urmată de Alexandru Bălănici și Gabriel Saverio Bercuci, care au întregit podiumul de pemiere. I-au urmat cu mențiuni Giorgio Ursu, Andrei Cherciu și David Ionuț Mironică.

Sursa foto, facebook Addras Focșani, Roxana Toma Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?