Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Șah – Patric Andrei Făcîlă, junior U12 la CSM Focșani 2007, câștigător la Cupa Brăilei!

În zilele de 5 și 6 noiembrie 2022, la Teatrul Maria Filotti din Brăila, s-a desfășurat competiția de șah clasic „Cupa Brăilei”, organizată de Federația Română de Șah în colaborare cu Primăria Brăila, Consiliul Județean Brăila, CS Orizont 64 Brăila, CS Micul Prinț Brăila și ACS Minerva Brăila și omologată național la Federația Română de Șah și la Federația Internațională de Șah.

Competiția s-a desfășurat pe 3 grupe de joc astfel: Open U12 (jucători cu vârsta sub 12 ani), Open U10 (jucători cu vîrsta sub 10 ani), Open U08 (jucători cu vârsta sub 8 ani).

S-a jucat în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde de joc, cu timp de joc de 30 min + 30 sec/mutare, celor mai bine clasați în clasamentul final, dar și pe categorii de vârstă organizatorii le-au acordat diplome, cupe, medalii, premii în bani și alte surprize. La grupa Open U12 este de remarcat ocuparea locului 1 în clasamentul general de către Patric Andrei Făcîlă (junior U12 la CSM Focșani 2007) cu un total de 5 puncte din cele 6 partide jucate. Talentatul junior din Focșani merită felicitat pentru acest rezultat ca de altfel și pentru altele din ultima perioadă de timp în care a evoluat la concursuri de șah în mod constant, fiind încurajat în mod deosebit de către părinții săi.

Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?