Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Ana Maria Bărbosu va concura astăzi la Campionatul Mondial de gimnastică! MESAJUL emoționant, transmis de mama sa

Mai sunt câteva ore până când gimnasta Ana Maria Bărbosu va concura în calificări, la Campionatul Mondial de gimnastică artistică de la Liverpool, unde îndrăgita noastră focșăneancă reprezintă România alături de Andreea Preda și de alți cinci gimnaști din țara noastră.

Federația Română de Gimnastică a publicat ieri imagini filmate în timpul antrenamentelor, însoțite de fotografiile celor două românce.
„Ana Maria Bărbosu și Andreea Preda sunt încrezătoare după antrenamentul pe podium de la Liverpool. În impunătoarea M&S Bank Arena, gimnastele noastre, debutante la campionatele mondiale, s-au acomodat cu aparatele pe care vor concura.

Însoțite de antrenorii Gina Gogean Groza și Lucian Sandu. Ana și Andreea vor intra în competiție sâmbătă seară, în cea de-a doua subdiviziune a calificărilor la cea de-a 51-a ediție a Campionatelor Mondiale”, a anunțat Federația Română de Gimnastică într-o postare publicată pe Facebook, la care și Pompilia Bărbosu, mama Anei Maria, a postat un emoționant mesaj de susținere:

„Felicitări!
Aveți încredere și credință!
Vă susținem din tot sufletul, necondiționat, și vă îmbrățișăm cu toate gândurile noastre luminoase și calde și vă mulțumim pentru tot acest preaplin sufletesc!
Le mulțumim, cu deplină recunoștință, Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului că ne-au binecuvântat cu voi și nădăjduim că prin ajutorul lor veți dobândi împlinirea!
Bucurați-vă și străluciți!”

Cea de-a 51-a ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică, debutează sâmbătă, 29 octombrie, la Liverpool, în Marea Britanie. Competiția se va desfășura în M&S Bank Arena și va reuni circa 400 de sportivi din întrega lume.

Monitorul de Vrancea îi urează Anei-Maria, colegei și prietenei ei Andreea Preda și gimnaștilor români să fie la cel mai bun nivel al lor la Liverpool. Iar Anei, în mod special, să obțină prima medalie a unei fete de la Focșani pentru România după cea câștigată de Gina Gogean în 1997 la Campionatul Mondial de la Lausanne.

Rezultatele din calificări și finale pot fi urmărite pe https://live.gymnastics.sport/schedule.php?idevent=15871.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?