Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fotbal juniori U 17 – Derbiul promovării se joacă pe Milcovul!


Juniorii U 17 și U 19 ai LPS Focșani au fost de câteva ori aproape de a câștiga seriile în care au evoluat în campionatele naționale. Nu au reușit atunci din cauze care au ținut mai mult de ei. În acest an, în formula de campionat în care la finalul turului și returului echipele câștigătoare de serii promovează în Liga Elitelor juniorii U 17 ai LPS Focșani, pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava, pot reuși o veritabilă performanță: să termine pe primul loc și să urce între cele mai valoroase formații din țară de același nivel competițional.
    Marele hop peste care trebuie să-l depășească pentru a urca la Elite este meciul de astăzi, cu Concordia Chiajna care va începe la ora 14,00, pe Milcovul!
    Pentru a trece pe primul loc, focșănenii, care au pierdut în tur cu 1-3 la Chiajna, au nevoie de victorie cu 2-0 sau, la gol primit, la orice diferență mai mare de două goluri! „Totul depinde de jucători, pentru că ei vor fi în teren. Așa cum i-am văzut, vor juca pentru a câștiga! Sper să ne calificăm” mi-a spus ieri profesorul Alin Samoilă-Sava, care va trimite în teren formația care a câștigat la Brăila în etapa trecută.
    De la ora 12,00, tot pe Milcovul, se vor întâlni într-un meci fără miză pentru gazde, echipele U 19 ale LPS Focșani și Concordiei Chiajna.  
    Meciurile vor fi conduse de Laurențiu Adrian Pană, din Buzău, Silviu Andreiu, din Rîmnicu Sărat, Bogdan Mihai Martinescu, din Buzău. Adrian Frățilă din Vadu Pașii va fi rezervă la meciul juniorilor U 19 și la centru, la jocul juniorilor U 17.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?