Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Tenis de masă, Superliga Națională – Va fi un nou meci de văzut astăzi în Polivalentă!

  • CSM Focșani 2007 – CS Mioveni astăzi, 25 octombrie, de la ora 18:30

Meciul de tenis de masă între două echipe de Superligă Națională, dintre care una a CSM 2007, de marțea trecută din Sala Polivalentă, a fost un eveniment nu doar pentru că a fost o premieră absolută pentru Focșani, ci și pentru că a oferit numeroșilor spectatori un spectacol sportiv de foarte bună calitate. Andrei Tomică, Matei Dumitrescu, Igor Ni, Adrian Uță, cu Andrei Bîrlan rezervă și Costin Corcoz, antrenor, au dat o replică de echipă cu adevărat de Superligă valoroasei grupări de la Odorheiu Secuiesc. Este suficient să spun că harghitenii, participanți obișnuiți în cupele europene s-au impus cu doar 3-2.

Astăzi, în Polivalentă vine din nou o formație valoroasă și mult mai experimentată decât cea a CSM Focșani 2007 – CS Mioveni. Partida va începe la ora 18:30. Oaspeții au prima șansă la victorie, dar jucătorii gazde au argumente pentru a obține puncte. Poate, chiar, victoria. Antrenorul jucător Costin Corcoz mi-a spus că va fi foarte greu, că abia după un an, după ce va mai acumula experiența meciurilor de Superligă formația focșăneană se va putea bate cu adevărat pentru victorie cu marile forța ale tenisului de masă din România. Dar că echipa al cărei antrenor este începe fiecare dispută cu dorința de a câștiga.               

Costin Corcoz i-a invitat pe focșănenii cărora le place tenisul de masă – și întrecerea sportivă de orice fel, să vină în această seară la meciul dintre CSM Focșani 2007 și CS Mioveni din Sala Polivalentă pentru că vor avea ce vedea! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?