Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Minifotbal: 12 echipe înscrise la Cupa Vrancei


   Una din cele mai importante competiții de minifotbal pentru echipele vrâncene, Cupa Vrancei, se apropie de start, prima rundă a întrecerii urmând să debuteze sâmbătă, 21 decembrie, în Sala Polivalentă. La ședința tehnică care a avut loc joi seara, au participat delegații de la 12 echipe: Voința DEEP SERV, Vila Geo, Green Team, Monte Carlo, Viitorul Cotești, FC Lyons Sihlea, Arena, Tomrad, Sanorom Bolotești, DanSan Mărășești, ProRent și Voința Răstoaca. Organizatorii ediției din acest an sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea și Asociația Județeană de Fotbal Vrancea. 
   Marți, 17 decembrie, la ora 18.30, la Sala Polivalentă din Focșani va avea loc tragerea la sorți a competiției. Cele 12 echipe vor fi împărțite în două grupe a câte 6 echipe, se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar după jocurile din faza grupelor, primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală. Tot marți, delegații sunt obligați să achite prima parte din taxa de participare (300 lei), sumă care reprezintă chiria sălii, restul taxei urmând să fie achitată de fiecare echipă înaintea fiecărui meci (cei 40 de lei reprezentând arbitrajul, asistența medicală și observatorul). 
   Formațiile care vor să se mai înscrie la ediția 2013-2014 a Cupei Vrancea o pot face prin intermediul vicepreședintelui AJF Vrancea, Jani Oltianu (telefon 0760265627). Ultima ediție a competiției de minifotbal a fost câștigată de echipa Voința DEEP SERV, care s-a impus în finală, 2-0 (0-0) în fața formației Sporting Roberbian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?