Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii încheie turul pe loc de play-out! A fost solicitată convocarea Comitetului Director

  • CSM Râmnicu Sărat – CSM Focșani 2007 1-0 (0-0)!
  • Președintele Secției de fotbal a clubului a solicitat convocarea Comitetului Director pentru analizarea situației echipei de fotbal

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Gîrdea (77 Pasăre), Bratu, Negoiță (77 Dascălu) – Rogoveanu (60 Băjenaru), Săpunaru, Mazilu, Zaharia – Arnăutu (87 Predoiu) – Dragoș Oprea (60 Dumitru).

Antrenor, Marius Bratu

CSM Râmnicu Sărat: Toader – Calotă, Ceaușel, Ioniță, Năstase – Dănuț Oprea, Roman, Danciu, Constantinescu – Ignat, Socol. Rezerve: Rîpeanu, Mateiciuc, Ionescu, Surugiu, Morogan, Pâslaru, Tănăsele, Tănase.

Antrenor, Marius Târâlă

Echipa de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a pierdut meciul disputat în deplasare cu CSM Râmnicu Sărat în ultima etapă a turului ediției de campionat 2022-2023. Gazdele s-au impus cu 1-0 prin golul marcat din lovitură de la 11 metri de obținută de Constatinescu și transformată tot de el în minutul 76. Râmnicenii au meritat să câștige nu pentru că ar fi avut superioritate în joc, ci pentru că au știut ce vor – cel puțin, sau mai cu seamă un egal – și au evoluat în consecință. Au înghețat jocul prin pase repetate laterale și înapoi spre portarul Toader, i-au cam lăsat pe oaspeți fără obiectul muncii, aceștia neavând curajul, sau inspirația să facă presing până în careul advers.

În prima repriză au fost două faze mai acătării: în minutul 24, Zaharia a trimis sub transversală mingea din lovitură și Toader a respins peste iar în minutul 40, o altă lovitură liberă, la poarta lui Lazăr, s-a încheiat cu mingea reluată cu capul pe lângă bară. În repriza a doua râmnicenii aufost mai activi în ofensivă și în minutul 49 Roman a șutat de la 25 de metri pe lângă poarta CSM 2007, în minutul 65, Ignat a intrat nemarcat în careu și din 7-8 metri din unghi a tras slab și Lazăr a prins iar în minutul 77 Mateiciuc a șutat fără succes de a 14 metri. În minutul 72, Zaharia a șutat pe jos din unghi, dar Toader a apărat. Două minute mai târziu, Constantinescu s-a jucat cu Gârdea de-a șoarecele și pisica, l-a lăsat să taloneze mingea care se ducea spre afară, s-a ținut după el și la jumătate de metro de linia de fund i-a furat-o! Fundașul oaspeților l-a atacat imprudent, atacantul gazdelor a căzut și centralul a acordat lovitură de la 11 metri din care a rezultat golul victoriei gazdelor! CSM Focșani 2007 a pierdut și a căzut sub linia care desparte play-off-ul de play-out! Iar sâmbătă, 29 octombrie, pe Milcovul vine liderul, Metalul Buzău!

Imediat după terminarea partidei, pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial a fost postată informația că ”În urma rezultatului de astăzi, președintele Secției de fotbal a CSM Focșani 2007 solicită convoacarea Comitetului Director al clubului pentru analizarea situației actuale a echipei de fotbal”.

Foto Gigi Căldare

Rezultatele și marcatorii etapei

CSM Râmnicu Sărat – CSM Focşani 1-0 (0-0). A marcat Constantinescu.
Dacia Unirea Brăila – Unirea Braniştea 0-5 (0-2). Au marcat Spînache, Răducan, Năpîrlică, Dumitru, Gherghișan.
Sporting Lieşti – Aerostar Bacău 2-1 (2-1). Au marcat Chiriac, Crihană, respectiv Gavrilă.
Voinţa Limpeziş – Dinamo Bacău 3-4 (3-0). Au marcat Costache – 2, Lemnaru, respectiv Tofan, Padovei – 2, Panaite.
Viitorul Ianca – Metalul Buzău 1-2 (1-1). Au marcat Băluță, respectiv Onțel, Cocîrlă.

Clasament

1. Metalul Buzău – 25 puncte; 2. CSM Râmnicu Sărat – 20 puncte; 3. Aerostar Bacău – 17 puncte; 4. Unirea Braniştea – 16 puncte; 5. CSM Focșani 2007 – 14 pncte; 6. Sporting Liești – 12 puncte; 7. Viitorul Ianca – 11 puncte; 8. Dinamo Bacău – 7 puncte; 9. Voinţa Limpeziş – 4 puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – 1 punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?