Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Hai la teatru! De la Doru Octavian Dumitru, la concert de acordeon și colinde cu Ștefan Hrușcă

Luna aceasta, și în perioada următoare, la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia‟ din Focșani vor avea loc mai multe spectacole care, potrivit descrierilor de pe pagina de Facebook a teatrului, merită văzute. Vineri, 28 octombrie 2022, vino la teatru să râzi cu Doru Octavian Dumitru. „Promitem că pe 28 octombrie vom râde pe nerăsuflate. Nu uitați, râsul relaxează! «ONE MAN SHOW» – Doru Octavian Dumitru la Teatrul Focșani, la ora 19:00. Preț bilet: 70 de lei‟, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal Focșani.

Luni, 31 octombrie 2022, sunteți așteptați la „Moștenire cu bucluc‟, o comedie care-i aduce pe scena teatrului focșănean pe: Anca Țurcașiu, Andrei Duban, Corina Dănilă, Dani Popescu, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor. Prețul unui bilet la parodia cu moștenitori regizată de Dan Tudor  este 80 de lei, iar spectacolul va avea loc de la ora 19:00. 

Surprizele lunii noiembrie

Vineri, 4 noiembrie, la ora 19:00, Maria vă așteaptă pe scena Teatrului Municipal. „Pas cu pas…‟ se anunță a fi un concert „food for spirit‟, iar la meniu veți găsi „sentimente la burduf‟. Este vorba despre un „Concert de acordeon … altfel”. Prețul unui bilet este 40 de lei, biletele putând fi cumpărate de la Agenția Teatrului Municipal. Pe 10 noiembrie a.c., „Totul se transformă‟ la Teatrul Municipal Focșani. „Luna noiembrie aduce în atenția publicului focșănean un spectacol ce se joacă în România de aproape 2 ani cu casa de bilete închisă. Așadar, vă propunem o reîntâlnire cu patru nume mari ale teatrului românesc și cu un spectacol oglindă al zilelor noastre… restul veți descoperi dumneavoastră! Sala Teatrului, ora 19:00, preț bilet: 120 de lei‟. Duminică, 13 noiembrie 2022, cei mici sunt așteptați „în lumea poveștilor‟. Povestea „Ursul păcălit de vulpe‟ va fi aflată de micuți la ora 11:00, la teatru, prețul fiind 20 de lei. 

Tot în noiembrie va fi „Căldură mare‟ la teatrul focșănean. „Pe 30 noiembrie, când iarna deja bate la ușă, iar căldura din casele noastre probabil nu va fi suficientă ca odinioară, vă așteptăm la Teatru unde promitem că va fi «CĂLDURĂ MARE». Nu vom face economie de replici pline de haz și subtilitate, așa cum numai în schițele marelui I.L. Caragiale le putem găsi. Sala Teatrului Municipal Focșani, 30 noiembrie 2022, ora 19:00. Preț bilet 60 de lei. Informații și rezervări: 0731 021 769‟.

Iar în luna decembrie, Ștefan Hrușcă va veni să încânte publicul cu o serie de colinde. Spectacolul va avea loc pe 23 decembrie a.c., la ora 17:00. Prețul unui bilet este 120 de lei.

Sursă foto: Facebook/Teatrul Municipal Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?