FOTO: Gimnastică – Raisa Chivu, de la CSS Focșani, de două ori pe locul al doilea la Campionatul Național Open al României!

0
50

Regalul Gimnasticii, care a avut loc în Sala Polivalentă din București la finalul săptămânii trecute, și-a consumat, duminică finalele pe aparate. Marea favorită la medaliile de aur, Ana-Maria Bărbosu de la CSS Focșani, componentă a Lotului Național de Senioare și câștigătoare în prima zi a medaliilor de aur la Regal la individual și cu echipa României la ROMGYM Trophy (concurs internațional) , la individual la Campionatul Național Open, s-a retras ”din finale din cauza unor probleme la spate”, așa cum este precizat pe pagina de facebook a Federației Române de de Gimnastică. Retragerea Anei ”a lăsat deschisă disputa pentru medaliile de aur la cele două competiții” – Facebook FR Gimnastică. Școala focșăneană de gimnastică a fost bine reprezentată, însă și în finalele pe aparate, unde Raisa Chivu, eleva de la CSS Focșani a profesorilor antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, acum la CNOPJ Constanța, a obținut două medalii de argint. La Campionatul Național Open, Raisa a fost a doua la sărituri și paralele.

Despre Ana-Maria Bărbosu, antrenoarea ei de la Focșani, Daniela Trandafir, care a arbitrat la Regalul Gimnasticii și a fost alături de eleva sa, mi-a spus că speră să se refacă repede și să poată concura la Cupa Mondială de la Mersin, în Turcia, acolo unde Ana a câștigat cinci medalii de aur din cinci posibile, la Campionatul European de junioare în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here