Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Gimnastică – Raisa Chivu, de la CSS Focșani, de două ori pe locul al doilea la Campionatul Național Open al României!

Regalul Gimnasticii, care a avut loc în Sala Polivalentă din București la finalul săptămânii trecute, și-a consumat, duminică finalele pe aparate. Marea favorită la medaliile de aur, Ana-Maria Bărbosu de la CSS Focșani, componentă a Lotului Național de Senioare și câștigătoare în prima zi a medaliilor de aur la Regal la individual și cu echipa României la ROMGYM Trophy (concurs internațional) , la individual la Campionatul Național Open, s-a retras ”din finale din cauza unor probleme la spate”, așa cum este precizat pe pagina de facebook a Federației Române de de Gimnastică. Retragerea Anei ”a lăsat deschisă disputa pentru medaliile de aur la cele două competiții” – Facebook FR Gimnastică. Școala focșăneană de gimnastică a fost bine reprezentată, însă și în finalele pe aparate, unde Raisa Chivu, eleva de la CSS Focșani a profesorilor antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, acum la CNOPJ Constanța, a obținut două medalii de argint. La Campionatul Național Open, Raisa a fost a doua la sărituri și paralele.

Despre Ana-Maria Bărbosu, antrenoarea ei de la Focșani, Daniela Trandafir, care a arbitrat la Regalul Gimnasticii și a fost alături de eleva sa, mi-a spus că speră să se refacă repede și să poată concura la Cupa Mondială de la Mersin, în Turcia, acolo unde Ana a câștigat cinci medalii de aur din cinci posibile, la Campionatul European de junioare în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?