Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Reorganizare cu disponibilizări la CSM Focșani 2007

Antrenorii secțiilor sportive de la CSM Focșani 2007 vor fi disponibilizați în urma aprobării reorganizării clubului de consilierii locali focșăneni. Proiectul de hotărâre a trecut fără niciun fel de opoziție la ultima ședință a Consiliului Local Focșani. Cei mai afectați de reorganizare vor fi antrenorii secțiilor sportive. Prin noua organigramă vor fi desființate toate cele zece posturi de antrenor, din care șapte erau ocupate, precum și două posturi de paznic. „Personalul disponibilizat ca urmare a reorganizării beneficiază de măsurile de protecție socială prevăzute de lege”, se arată în referatul de necesitate. Nu vor fi modificări la cele cele 13 secții sportive din cadrul CSM Focșani 2007, respectiv handbal, volei, judo, șah, tenis câmp, baschet, atletism, arte marțiale, rugby, tir sportiv, Taekwondo WTF, fotbal, tenis de masă. 

Directorul CSM Focșani 2007, Nicuță Oprea, ne-a explicat că, prin reorganizare, antrenorii vor fi angajați cu contracte de activitate sportivă. „Antrenorii actuali vor fi preluați la club și vor avea contracte de activitate sportivă, urmând ca ulterior să fie evaluate rezultatele obținute. Am recurs la această variantă pentru că erau antrenori care aveau mai multe contracte de muncă. De exemplu erau angajați la CSM Focșani 2007 dar aveau contracte de muncă și la școli. Am considerat că cea mai bună soluție este ca antrenorii să aibă contracte de activitate sportivă, cu o evaluare a performanțelor obținute la secțiile respective”, ne-a spus directorul CSM Focșani 2007.  

Reorganizarea clubului a fost discutată și aprobată de Comitetul Director și prevede înființarea unor compartimente noi, precum cel de achiziții și cel de marketing și comunicare, cu noi posturi. Prin reorganizare va rămâne neschimbat numărul de posturi, respectiv două funcții de conducere și 24 funcții de execuție. „Propunerile au fost motivate de faptul că activitatea clubului trebuie îmbunătățită prin efectuarea internă a controalelor financiare rezultate din activitate la nivelul structurilor și de faptul că activitatea la nivelul achizițiilor publice derulate necesită cunoștințe aprofundate în domeniu pentru a putea da curs solicitărilor activității sportive și nu numai”, se mai arată în referatul de necesitate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?