VIDEO: Tulburătorul horror MEN rulează în avanpremieră la Happy Cinema Focşani

0
128

Cel mai recent film semnat de Alex Garland, tulburătorul horror MEN rulează în avanpremieră la Happy Cinema Focşani.

După sinuciderea soțului ei, Harper se retrage în pitorescul mediu rural englezesc, sperând să găsească un loc în care să reuşească să se vindece. Dar cineva – sau ceva – din pădurea din apropiere pare că o urmăreşte. Totul se transformă rapid într-un veritabil coşmar, marcat de amintirile şi de temerile sale cele mai sumbre. Un bărbat gol o urmărește și vrea să pătrundă în casa ei, vicarul încearcă să o molesteze, iar toți cei cu care Harper intră în contact, proprietarul clădirii, barmanul, polițistul, adolescentul încep să semene între ei, transformându-se în arhetipul bărbatului agresiv și sexist. Aflăm că James, soțul lui Harper,

s-a sinucis pentru că ea ar fi vrut să divorțeze, sătulă de abuzul lui emoțional. Temerile și amintirile lui Harper o bântuie și prind contur, metamorfozându-se într-un pericol real, totul culminând cu un final tulburător și halucinant.

Distribuit de HAPPYCINEMA®, MEN este un spectacol vizual visceral care “îți va face inima să bată mai repede” (rogerebert.com), un test “Rorschach plin de teroare și depravare” (The Telegraph). Un film extrem de intens, MEN e de neratat!

Trailerul este disponibil aici: https://bit.ly/3AQY5W2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here