Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

După 26 de ani, Focșaniul are o gimnastă în Lotul de senioare participant la un Campionat European

  • Lotul senioarelor le are în componență pe Ana-Maria Bărbosu, de la CSS Focșani, Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Antonia Duță, Andreea Preda

Federația Română de Gimnastică a stabilit componența loturilor care vor reprezenta România la Campionatul European de Gimnastică de la Munchen, din 11-14 august fetele și 18-21 august băieții. Din Lotul senioarelor face parte Ana-Maria Bărbosu, pregătită la CSS Focșani de Daniela Trandafir și Cezar Stoica, acum la Lotul Național de la Deva, unde este pregătită, ca și colegele sale, de antrenorii Gina Gogean Groza, Cristian Moldovan și Lucian Sandu. Ana Maria Bărbosu a urcat la senioare la începutul acestui an și a fost campioană europeană absolută a junioarelor la Mersin, în Turcia, în 2020. La concursul Franța- România de la finalul lui iulie, în urma căruia a fost definitivat Lotul de senioare al României, Ana-Maria Bărbosu s-a clasat prima între sportivele din România.

Pentru gimnastica focșăneană, participarea Anei-Maria Bărbosu la Campionatul European reprezintă un veritabil eveniment: se întâmplă după 26 de ani de la ultima participare a unei senioare de la Focșani – Gina Gogean la un Campionat European! Gina Gogean, care îi este antrenoare la Lot Anei-Maria Bărbosu! Într-un comunicat de pe pagina de facebook a FR Gimnastică se preciza că plecarea fetelor spre Munchen este programată pentru duminică, 7 august, ora 17.55. Campionatele Europene vor fi transmise în exclusivitate în România de Prima Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?