Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Andreea Ştefănescu, a patra judoka a României în 2013


   Federația Romană de Judo și-a desemnat laureații anului 2013, printre aceștia aflându-se și doi judoka care au concurat în competițiile naționale și internaționale pentru cluburi vrâncene. Pe locul 4 în clasamentul annual al FRJ se află Andreea Åžtefănescu, sportivă cu dublă legitimare, CS Unirea Focșani – CSM 2007 Focșani și antrenată de Adrian Moldoveanu. Cele mai importante medalii obținute în acest an de Andreea Åžtefănescu sunt: medalia de argint la Campionatul Mondial Under 21 de la Ljubljana și medalia de bronz la Campionatul European Under 21 de la Sarajevo. 
   Andreea a fost desemnată și cea mai bună sportivă a anului la cele două cluburi vrâncene pe care le reprezintă. „Mulțumim firmei Arta Fier Damaschin, Clubului Sportiv Unirea Focșani și Direcției Județene pentru Tineret și Sport care au fost alături de noi financiar, au sprijinit judo-ul vrâncean și ne-au ajutat la deplasările pe care le-am avut în acst an”, a spus antrenorul Adrian Moldoveanu, de la CS Unirea Focșani. În acest an, Andreea Åžtefănescu a obținut medaliile de argint la Campionatul Balcanic de seniori de la Miercurea Ciuc și Under 18, de la Ohrid (Macedonia), medalia de argint la Cupa României, competiție care a avut loc la Iași, medalia de aur la Campionatul Național Under 23 și medalia de argint la CN Under 21. 
   Focșăneanul Iulian Surlă (sportiv legitimat la Liceul cu Program Sportiv Focșani) a făcut pereche cu Aurelian Fleisz (Liberty Oradea) în proba de nage-no-kata și a cucerit următoarele medalii: aur la Campionatul European, argint la Campionatul European Open și bronz la Campionatul Mondial, rezultate în urma cărora cei doi se află pe locul 9 în ierarhia alcătuită de Federația Română de Judo. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?