Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal juniori – Alexandru Golea: Suntem pregătiți și motivați pentru a obține calificarea la Campionatul European!

În numărul de ieri al Monitorului de Vrancea am publicat un comentariu despre prezența a trei juniori ai CSM Focșani 2007 în Lotul României care se pregătește pentru Men’s 18 EHF Championships, turneul de la Craiova în care Naționala noastră are ca obiectiv calificarea la Campionatul European – Men’s 18 EHF Championships. Nu am reușit să includ în comentariu opinia căpitanului și conductorului de joc al juniorilor CSM Focșani 2007, Alexandru Golea, pentru că am primit-o după închiderea ediției. O public în numărul de astăzi, pentru că Alex are de spus, de fiecare dată, lucruri interesante, cu conținut. Aflasem că el și colegi ai lui au avut ceva probleme de sănătate, dar că au trecut repede peste ele și că sunt cu toții în bună formă.

Alex mi-a confirmat ceea ce știam și mi-a spus mult mai mult decât atât: ”Din păcate nu am avut cum să ne antrenăm săptămâna ce a trecut pentru meciurile cu Cehia și respectiv pentru calificările din august. Am făcut doar un antrenament înainte de meciuri cu întregul efectiv. Cu toate acestea am reușit să ne luăm revanșa de la reprezentativa Cehiei, chiar în ambele meciuri. În prima întâlnire ne-am impus ritmul de joc de la început și asta s-a văzut și pe tabelă deoarece s-a rulat tot lotul și i-am condus și la 10 goluri. În al doilea meci, s-a resimțit puțin oboseala și lipsa de antrenamente și ne-a fost puțin mai greu, dar cu toate acestea am câștigat. Țin să-mi felicit colegii pentru aceste ultime teste înainte de meciurile oficiale și pot spune că sunt mulțumit și de mine deoarece am putut să contribui la aceste victorii, fiind titular – și marcator, în ambele partide. Mă bucur că am respectat condițiile de joc pe care le-a propus domnul profesor Petrea și eu zic că suntem cu toții pregătiți și motivați pentru a îndeplini obiectivul, obținerea calificării la Campionatul European!”

Alex Golea este un handbalist bine definit la club, conducător de echipă cu asumare și angajament decisiv în joc. Așa este la CSM Focșani 2007. Sunt convins că așa este și la Naționala de juniori a României, ca și colegii săi de la Focșani – Nikolas Vișan și David Pavlov și că împreună cu ceilalți jucători din Lot, respectând ceea ce le propune profesorul lor, vor obține mai mult decât a obținut Tineretul României în turneul de calificare din Bulgaria. Din 8 august urmează să vorbească în teren! Succes Alex, Nikolas și David, succes România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?